Arkadaşlar normalde 16 Mbps hız çıkıyordu altyapı sorgularında. Yaklaşık 2 hafta olacak Millenicom için başvuru yapmıştım fakat gelen SMS'de ekiplerimizin çalışması devam etmektedir bildirimi geliyor. Ben de çok uzun zaman olduğu için iptal etmeyi düşündüm. Bu sırada tekrardan altyapı sorgusu yaparken, tüm sorgularda altyapı bulunamadı vesaire uyarıları geliyordu. Şu an ne yapabilirim? Amacım oyun oynamak. Evde halihazırda bir Türk Telekom modemi var ancak çok fazla cihaz bağlı. Oyun oynamayı bırakın, film izlemek bile deli ediyor. Bu Wi-Fi'ya sadece ben bağlanacağım. Öncelikli amacım oyunları çok düşük pinglerde oynamak.

Yani mobil verin iyi çekiyorsa en iyisi Superbox almak.

xDSL altyapıların sorumlusu Türk Telekom. En yakın İl/İlçe müdürlüğüne gidip ankastre talebinde bulunabilirsiniz, yakınlarınızda tahta direklerden varsa sizin eve doğru da getireceklerdir.

Örnek:

1786042082450.webp

Yani mobil verin iyi çekiyorsa en iyisi Superbox almak.
2 mbps felan bazen direkt internet hat gidiyor bir kaç dakikalığına :D

xDSL altyapıların sorumlusu Türk Telekom. En yakın İl/İlçe müdürlüğüne gidip ankastre talebinde bulunabilirsiniz, yakınlarınızda tahta direklerden varsa sizin eve doğru da getireceklerdir.

Örnek:

Eki Görüntüle 271641
Yarın ilk iş olarak Türk Telekom müdürlüğüne gidicem. Teşekkür ederim. Bir şeyler yapılıyorsa en azından ne aşamada olduğundan haberimiz olur.

Son düzenleme:
Bence de Superbox alsan senin için çok daha iyi olur. Ben de senin gibi bir durumdayım, ve taahhüt biteceği zaman Superbox kullanmayı düşünüyorum. Yazları 8, kışları 4mbps veren internetle hayat mı geçer. Kullanmadığın sınırsız internete para vermektense kotalı, en azından kullanabileceğin bir pakete geçsen daha iyi olur. 500mbps hız veriyor diye biliyorum.