Soretive

Uzman
Şu anda evimizde Türk Telekom 75 Mbps paketini kullanıyoruz ve 1 Şubat'ta da TurkNet'e geçmeyi planlıyoruz. Fakat altyapımızı sorguladığımız zaman alttaki ekranla karşılaşıyoruz. Bunu Millenicom'da da denedik, orada da "altyapı yok" ibaresi belirdi. Bu durumu nasıl giderebiliriz? Çünkü mecburen Türk Telekom kullanmak istemiyoruz.

t.webp

Türk Telekom müdürlüğüne başvurun, adres sisteme hatalı girilmiştir veya girilmemiştir. Benim evimde de altyapı yok gözüküyordu aynı şekilde düzelttirdim.

Gidip ne demem gerekiyor tam olarak?
Evimde altyapı gözükmüyor ama altyapı var deyin onlar bilirler zaten sorunu😂.

Boşta port olmayınca da aynı hatayı alıyorsunuz. Türk Net'i arayıp, o bölgeye verebilecekleri maksimum hızı sorabilirsiniz.
Boş port olmayınca port yok demesi lazım, TürkNet sitesini değiştirmiş ama Millenide yazardı en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim binamızda da mevcut bu sorun, genelde boş port olmamasından veya adresin sağlayıcı firma tarafından güncellenmemesinden kaynaklanıyor. Zaten hâlihazırda mevcut internetiniz olduğundan dolayı hizmet numarası ile geçiş işlemlerine başlayabilirsiniz. Hizmet numaranız fatura üzerinde yazılıdır.

Bizim binamızda da mevcut bu sorun, genelde boş port olmamasından veya adresin sağlayıcı firma tarafından güncellenmemesinden kaynaklanıyor. Zaten hâlihazırda mevcut internetiniz olduğundan dolayı hizmet numarası ile geçiş işlemlerine başlayabilirsiniz. Hizmet numaranız fatura üzerinde yazılıdır.
Eğer böyle bir durum varsa gerçekten içimi rahatlattı, bir de şubeye gidip laf anlatacaktık onlara. Altyapı sorgulamasını yapamazsam nasıl TürkNet'e geçeceğim diye düşünüyordum.

Eğer böyle bir durum varsa gerçekten içimi rahatlattı, bir de şubeye gidip laf anlatacaktık onlara. Altyapı sorgulamasını yapamazsam nasıl TürkNet'e geçeceğim diye düşünüyordum.
Evet, böyle bir hizmet mevcut. Zaten müşteri temsilcisi de altyapı sorgulaması sonrası altyapınızı göremediğinde mevcut internetinizin olup olmadığını soruyor, eğer varsa hizmet numaranızı talep ediyor. Böylelikle bağlı olduğunuz altyapı kolayca tespit edilip işlemlere başlanabiliyor. Hayırlısı olsun 🙌🏻