Altyapınız fiber mi, DSL mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiedae3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 426
  • Etiketler Etiketler
    dsl fiber

Altyapı türü?

• Fiber

Oy: 28 66,7%
  • DSL

Oy: 14 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    42
Fiber gerçekten çok yoğunlaştı. Benim buradaki müstakil evlere bile fiber çekmeye başladılar.

Benim evdeki altyapı DSL gelecek sanıyordum, fiber geldi mesela. Oturduğum mahalleye sıfırdan altyapı geldiği için de olabilir. Direkt fiber çekelim demişler.

Şehir merkezleri ve önemli ilçeler dışında fiber bence pek yok. Birde eski altyapıları fibere çevirmemeleri kötü. 6 yıldır yaşadığımız aile evine 3 yıl önce kendimiz bütün masrafları karşılayarak altyapı getirttik. Kazı, işçi, kepçe...

Benim eskiden oturduğum yoğun nüfusu olmayan semte bile TT fiber gelmiş ama benim oturduğum yerde TT fiber yok.
Planlama biraz garip ilerliyor ben merkezi yaklaşım görmedim altyapı çalışmalarında.

Benim eskiden oturduğum yoğun nüfusu olmayan semte bile TT fiber gelmiş ama benim oturduğum yerde TT fiber yok.
Planlama biraz garip ilerliyor ben merkezi yaklaşım görmedim altyapı çalışmalarında.

Yalova çınarcık gibi köy değil de kent gibi bir yerde TT fiber var hocam gerçekten bayağı hızlanmaya başladı.

Arkadaşım Kocaeli'nin göbeğinde oturuyor ama VDSL altyapı mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…