Detaylar
Kim cevapladı?Veira
Başarılı
Fiber gerçekten çok yoğunlaştı. Benim buradaki müstakil evlere bile fiber çekmeye başladılar.
Benim evdeki altyapı DSL gelecek sanıyordum, fiber geldi mesela. Oturduğum mahalleye sıfırdan altyapı geldiği için de olabilir. Direkt fiber çekelim demişler.
Benim evdeki altyapı DSL gelecek sanıyordum, fiber geldi mesela. Oturduğum mahalleye sıfırdan altyapı geldiği için de olabilir. Direkt fiber çekelim demişler.
DOCSIS denen garabet maalesef.
FTTB'ye fiber demek istemiyorum değilde zaten ama yakın zamanda GigaFiber geleceği için fiber seçtim.
Lucii
Becerikli
Şehir merkezleri ve önemli ilçeler dışında fiber bence pek yok. Birde eski altyapıları fibere çevirmemeleri kötü. 6 yıldır yaşadığımız aile evine 3 yıl önce kendimiz bütün masrafları karşılayarak altyapı getirttik. Kazı, işçi, kepçe...
Koneko Toujou
Üstün
Şu an VDSL taahhütten dolayı. Bitince fiber altyapı hazır, ona geçeceğim.
shiedae3
Başarılı
Şehir merkezleri ve önemli ilçeler dışında fiber bence pek yok. Bir de eski altyapıları fibere çevirmemeleri kötü. 6 yıldır yaşadığımız aile evine 3 yıl önce kendimiz bütün masrafları karşılayarak altyapı getirttik. Kazı, işçi, kepçe...
Benim eskiden oturduğum yoğun nüfusu olmayan semte bile TT fiber gelmiş ama benim oturduğum yerde TT fiber yok.
Planlama biraz garip ilerliyor ben merkezi yaklaşım görmedim altyapı çalışmalarında.
Fiber candır. O zor ve yavaş günlerden kurtulduğum için mutluyum.
Benim eskiden oturduğum yoğun nüfusu olmayan semte bile TT fiber gelmiş ama benim oturduğum yerde TT fiber yok.
Planlama biraz garip ilerliyor ben merkezi yaklaşım görmedim altyapı çalışmalarında.
Yalova çınarcık gibi köy değil de kent gibi bir yerde TT fiber var hocam gerçekten bayağı hızlanmaya başladı.