Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 26 Mayıs 2026 #1 AM4 için CPU Contact Frame arıyorum.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 26 Mayıs 2026 #11 sawyerford dedi: R7 5700X3D sahibiyim ve 4 bakır borulu 120'lik soğutucuyla buz gibi çalışıyor. Frame falan gerek yok. -30 CO dışında yapabileceğin pek bir şey de yok zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kasayı direkt uçak pisti yapmak istiyorum. Her şey olsun her şey son model veya son modele yakın olsun istiyorum. Vâveylâ dedi: AM4'ün böyle bir ürüne ihtiyacı yok. PGA için yok direkt, sadece LGA'da olur o da çoğunlukla pin eğilme veya basınçtan dolayı kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ortalama 4-5 derece katkısı oluyor acaba 2. el Intel mi dizsem şu an onu düşünüyorum. Beleş resmen. Artı 0 Eksi
sawyerford dedi: R7 5700X3D sahibiyim ve 4 bakır borulu 120'lik soğutucuyla buz gibi çalışıyor. Frame falan gerek yok. -30 CO dışında yapabileceğin pek bir şey de yok zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kasayı direkt uçak pisti yapmak istiyorum. Her şey olsun her şey son model veya son modele yakın olsun istiyorum. Vâveylâ dedi: AM4'ün böyle bir ürüne ihtiyacı yok. PGA için yok direkt, sadece LGA'da olur o da çoğunlukla pin eğilme veya basınçtan dolayı kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ortalama 4-5 derece katkısı oluyor acaba 2. el Intel mi dizsem şu an onu düşünüyorum. Beleş resmen.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.310 Çözümler 15 Beğeniler 838 Yer CachyOS 26 Mayıs 2026 #12 Geraltın kılıcı dedi: Hocam ortalama 4-5 derece katkısı oluyor acaba 2. el Intel mi dizsem şu an onu düşünüyorum. Beleş resmen. Genişletmek için tıkla... İyi bir termal macun yetiyor. Dediğim gibi PGA'da böyle bir sorun yok zaten. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam ortalama 4-5 derece katkısı oluyor acaba 2. el Intel mi dizsem şu an onu düşünüyorum. Beleş resmen. Genişletmek için tıkla... İyi bir termal macun yetiyor. Dediğim gibi PGA'da böyle bir sorun yok zaten.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 26 Mayıs 2026 #13 Vâveylâ dedi: İyi bir termal macun yetiyor. Dediğim gibi PGA'da böyle bir sorun yok zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum benimki böyle harbiden amiral gemisi sistem olsun fantezisi. Artı 0 Eksi
Vâveylâ dedi: İyi bir termal macun yetiyor. Dediğim gibi PGA'da böyle bir sorun yok zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum benimki böyle harbiden amiral gemisi sistem olsun fantezisi.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.310 Çözümler 15 Beğeniler 838 Yer CachyOS 26 Mayıs 2026 #14 Geraltın kılıcı dedi: Hocam biliyorum benimki böyle harbiden amiral gemisi sistem olsun fantezisi. Genişletmek için tıkla... Soğutucudan dolayı görünmeyecek zaten Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam biliyorum benimki böyle harbiden amiral gemisi sistem olsun fantezisi. Genişletmek için tıkla... Soğutucudan dolayı görünmeyecek zaten