Geraltın kılıcı
Üstün
AM4 için CPU Contact Frame arıyorum.
Bu AM5. Ayrıca Asia Horse pek iyi bir firma değil.![]()
AsiaHorse Pulsar Contact Frame
Bilgisayar Bileşenleri ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...wraithesports.com
Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu, Düzeltici Bükülme Önleyici Sabitleme Çerçevesi, AM5 Tam Fit Sabit İşaretsiz Montaj, AM5 Bükülme Önleyici Kontak Çerçevesi, CPU Soğutucu Standardı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu, Düzeltici Bükülme Önleyici Sabitleme Çerçevesi, AM5 Tam Fit Sabit İşaretsiz Montaj, AM5 Bükülme Önleyici Kontak Çerçevesi, CPU Soğutucu Standardı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ben bunu kullanıyorum memnunum.
AM4 için yazdığını görmedim.İşte bunlar AM5 ben AM4 için arıyorum. Yakında R7 5700X3D arayışına başlayacağım. Bu sebeple bilgisayarı uçak pistine dönüştürme isteğim var.
AM4 için yok, sadece AM5 var.İşte bunlar AM5 ben AM4 için arıyorum. Yakında R7 5700X3D arayışına başlayacağım. Bu sebeple bilgisayarı uçak pistine dönüştürme isteğim var.
AM4'ün böyle bir ürüne ihtiyacı yok. PGA için yok direkt, sadece LGA'da olur o da çoğunlukla pin eğilme veya basınçtan dolayı kullanılıyor.
R7 5700X3D sahibiyim ve 4 bakır borulu 120'lik soğutucuyla buz gibi çalışıyor. Frame falan gerek yok. -30 CO dışında yapabileceğin pek bir şey de yok zaten.İşte bunlar AM5 ben AM4 için arıyorum. Yakında R7 5700X3D arayışına başlayacağım. Bu sebeple bilgisayarı uçak pistine dönüştürme isteğim var.