duranforreal

Üstün
Merhaba, şimdi şöyle bendeki işlemci AMD Ryzen 5 3600 bu işlemciyi ASUS ROG STRIX B450 anakartına taktım. Üstüne macun sürmedim çünkü soğutucuda vardı diye. Çalıştırdık 2dk sonra kapandı neyse ilk açıldığında BIOS'da ingce bir yazı gelmişti ne geldiğini hatırlamıyorum işlemcimi bozuk yoksa anakart mı?

Ve İşlemciyi eve geldiğimde inceledim gözüme pinin biri yamuk gibi gelmiştide o yamuk gibi gelen pinin yanındaki pin siyahlamış gibiydi.

AMD Ryzen 5 5600G'de gidiyordu.

İslemciden diye dusunuyorum hocam uzaktan tahmin zor dediklerinize gore anakart veya islemci supheli pin siyahlasmıssa islemci yanmıs diyecegim ne kadar dogru olur bilmiyorum.

İslemciden diye dusunuyorum hocam uzaktan tahmin zor dediklerinize gore anakart veya islemci supheli pin siyahlasmıssa islemci yanmıs diyecegim ne kadar dogru olur bilmiyorum.
Okadarda siyah değil sanki küf gibi sanki yanık neyse satıcı işlemcimi geri getir dedi saçmalık resmen.

Satıcı getir dediyse goturme orta biyerde bulus kendine yakın oyle emir gibi soylediyse pasa pasa kendisi gelir.
1744215763241.webp

Konuşma biçimi bu şekilde yardımın için teşekkür ederim <3.

Merak etme sonra konum istedi yarın işlemciyi gelip alacak.

1744215842943.webp