Kesinlikle uygun değil, bu konuda net şekilde konsensüs sağlandı. @Marix burada olsaydı, konu geneline gerekli cevabı yazardı. Ben ancak bu kadar iletebiliyorum. Zaten hali hazırda problematik bir platform, bir de ekstra aparat takıp da işin içinden çıkılmaz hale getirmeye gerek yok, diye düşünüyorum. Çok ufak araştırmayla zaten AM5'te uygunsuz olduğunu herkes görebilir. Marix ile yaptığımız önerilerde, hiçbirinde önermemiştik. Yeşil sitede de kendisi uygunsuz olduğundan sıkça söz ederdi. Kendisine denk gelemiyorum artık, böyle değerleri kaybettiğimiz için üzgünüm. Kar-zarar oranı yapıldığında, bu sokette uygun değil, şeklinde düşünebiliriz. Yine de herkesin fikrine saygım var, Manuel uğraşacak insanın bu Frame'lerle işi olmayacağı net şekilde açık.
@Picky 6000 CL26 modül olmasına rağmen Boot sorunları yaşıyorsa sebebi bu Frame'dir. Doğru ya da yanlış monteye de çok bağlı değil, tamamen şansa kalıyor. Dual kanal Boot etmeyen sistemleri biliyorum bu Frame yüzünden, yine kendi sistemlerimde aynı şekilde uzun vade kullanıp deneyimledim. Faydadan çok zararı var.