DarthGorsoy
Bilgin
Çocuk hayatını kaybetmiş. Amasya'da daha önce de aynı durum yaşanmıştı hatta 3 hafta önce de bir minibüs kaldırıma dalmıştı.
İlgili haber
Kaynak
İlgili haber
Kaynak
Son düzenleme:
Çocuk hayatını kaybetmiş. Amasya'da daha önce de aynı durum yaşanmıştı hatta 3 hafta önce de bir minibüs kaldırıma dalmıştı.
Kaynak
Bunun gibilere vermiyeceksin hocam. Adam nede olsa ehliyetim var deyip sokaklarda fink atıyor. Buraya kadar normal ama bir şeye dalıyor yolda gidiyor kaza yapıyor. Kaza olur olmaz demiyorum ama dediğiniz gibi bu kaza gibi durmuyor.Başlangıçta geçici ehliyet verme gibi bir uygulama olmalı.
Hatta bunlara ilişkin hız sınırlamaları da normalden daha düşük olsa fena olmaz.
Bu kaza nasıl oldu peşin hükümlü olmak istemiyorum ama pek çok kaza, kaza değil taammüden cinayet gibi.
Belki birkaç gün önce Technopat Sosyal'de vs. bir konu açmıştı ya da PC için para biriktiriyordu... 15 yasinda ki cocuk bir sığır yüzünden hayattan koptu hem de aci çekerek.Daracık yolda neden bu kadar hız yaparak ilerliyorsun sen trafiğe kapalı bir alanda değilsin. O çocuk şu anda aramızda değil, bir hiç uğruna hayatından oldu ne acı![]()