@PC Uzmanı, yurt disi degilmis o zaman. 🙂

Bir de bahsettiginiz Redmi degil degil mi, xiao mi?

Evet bildiğimiz Xiaomi.

@PC Uzmanı anladım. Kullanım profiliniz için S25 Ultra vesaire flagship cihazlar gereksiz olur, aynı işlemleri radikal fark hissetmeksizin daha uygun fiyatlı bir cihazla da yapabilirsiniz.

Samsung istediğinizi belirtmişsiniz, bundan mütevellit her ne kadar Exynos olmasından dolayı direkt öneremesem de size uygun olan cihaz A57 gibi görünüyor.

A serisini pek istemiyorum hocam s serisinden şaşmak istemiyorum ama işte S25 FEnin de 8 GB RAM'i ve işlemcisi düşündürüyor ya :(

A serisini pek istemiyorum hocam s serisinden şaşmak istemiyorum ama işte S25 FEnin de 8 GB RAM'i ve işlemcisi düşündürüyor ya :(

S25 FE sizi özellikle batarya cephesinde üzebilir. Ancak adamakıllı bir S modeli istiyorsanız el mahkum daha yüksek modellere yönelmek durumundasınız.

1781367954800.webp

Dosya Ekleri

• gsmarena_401.webp
    gsmarena_401.webp
    715,2 KB · Görüntüleme: 10
@PC Uzmanı, dinamik yuk dedigimiz bir kavram vardir hocam. Bu batarya testlerinde telefonda surekli stabil isler yapilir. Bizim cihazlardaki gibi 100 farkli servis arka planda calismiyor, baglanti stabil ve farkli yukler pek gorulmez. Ama gercek kullanimda dinamik yuk vardir. Telefonda binbir farkli islem yaparsiniz. Ekrana dokunmaniz ve kaydirma yapmaniz bile islemcinin anlik uyarilmasina yol acar. Burada stabil bir dongu soz konusu.