@PC Uzmanı, yurt disi degilmis o zaman. 🙂

Bir de bahsettiginiz Redmi degil degil mi, xiao mi?

Evet bildiğimiz Xiaomi.

@PC Uzmanı anladım. Kullanım profiliniz için S25 Ultra vesaire flagship cihazlar gereksiz olur, aynı işlemleri radikal fark hissetmeksizin daha uygun fiyatlı bir cihazla da yapabilirsiniz.

Samsung istediğinizi belirtmişsiniz, bundan mütevellit her ne kadar Exynos olmasından dolayı direkt öneremesem de size uygun olan cihaz A57 gibi görünüyor.

A serisini pek istemiyorum hocam s serisinden şaşmak istemiyorum ama işte S25 FEnin de 8 GB RAM'i ve işlemcisi düşündürüyor ya :(

A serisini pek istemiyorum hocam s serisinden şaşmak istemiyorum ama işte S25 FEnin de 8 GB RAM'i ve işlemcisi düşündürüyor ya :(

S25 FE sizi özellikle batarya cephesinde üzebilir. Ancak adamakıllı bir S modeli istiyorsanız el mahkum daha yüksek modellere yönelmek durumundasınız.

1781367954800.webp

Dosya Ekleri

• gsmarena_401.webp
    gsmarena_401.webp
    715,2 KB · Görüntüleme: 12
@PC Uzmanı, dinamik yuk dedigimiz bir kavram vardir hocam. Bu batarya testlerinde telefonda surekli stabil isler yapilir. Bizim cihazlardaki gibi 100 farkli servis arka planda calismiyor, baglanti stabil ve farkli yukler pek gorulmez. Ama gercek kullanimda dinamik yuk vardir. Telefonda binbir farkli islem yaparsiniz. Ekrana dokunmaniz ve kaydirma yapmaniz bile islemcinin anlik uyarilmasina yol acar. Burada stabil bir dongu soz konusu.

Magic 8 Pro'ya bakabilirsiniz aslında. Sizin için önemli olarak piyasadaki en iyi işlemcilerden biri var, 7100 mAh ayı gibi bataryası var, 12GB RAM'i var, 6.71inç ekranı var... Klasik Pro segment amiral gemisi, S26 Ultra ile rakip. Kullanıcı yorumlarını vs. okuyabilirsiniz e-ticaret sitelerinden veya GSMArena, Notebookcheck gibi sitelerden.

Samsung tarafında seçme şansınız yok açıkçası, 4 sayfalık tartışmadan da anlayacağınız gibi:)

@Sensei kavisli ekran ve yanlış hatırlamıyorsam plastik arka kapak... Özellikle o arka kapak bileşeni hakaret gibi bi'şey olmuş o fiyata.

Normalde ekran boyutu şartı olmasa o fiyata direkt bi' iPhone 16 gibi bir model alınıp geçilmeli...

@Sensei kavisli ekran ve yanlış hatırlamıyorsam plastik arka kapak... Özellikle o arka kapak bileşeni hakaret gibi bi'şey olmuş o fiyata.
Kavisli ekran tamamen tercih meselesi, negatif yön olarak düşünmezdim onu. Plastik arka kapak konusu da ilginç. Segmentine göre pek uymamış ancak GSMArena incelemesine göre kıytırık Xiaomi plastiği hissiyatı da yokmuş.

Yapay Köle Çevirisi: Malzemelerden bahsetmişken, Magic8 Pro'nun arka yüzeyi aslında camdan değil, bir tür fiber takviyeli plastikten yapılmış. Ucuz hissettirmiyor ve benzer bir yüzey işlemine sahip cam panel kadar kaygan (aynı şekilde parmak izi de tutmuyor). Kırılmaya karşı camdan daha dayanıklı olması kuvvetle muhtemel, ancak camdan daha kolay çizilme eğiliminde olacaktır - örneğin, neyden yapıldığını teyit etmek için bıçakla girişirseniz. Bizce, özellikle de züppeliğe biraz yatkınlığınız varsa, üst düzey bir telefonda plastik arka kapak olmasında özünde yanlış olan bir şeyler var.

Orijinal: Speaking of materials, the back of the Magic8 Pro isn't actually made of glass, but rather a type of fiber-reinforced plastic. It doesn't feel cheap or anything and it's about as slippery as a similarly finished glass panel (same aversion to fingerprints too. It's very likely more shatter resistant than glass, but it will tend to scratch more easily than glass - for example, if you go at it with a knife to double check what it's made of. There's something inherently wrong about a plastic back on a high-end phone, we reckon, particularly if you're a little predisposed to snobbery.

Kullanıcı yorumları: Honor Magic8 Pro - User opinions and reviews