Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tjrr

Yetkin
Yer
Ankara
Merhaba,

Uzun süredir, Canlı Sohbet'e ne zaman bağlanmak istesem, ekran görüntüsündeki hatayı veriyor. Sizce nedeni ne olabilir? Sizde de durum aynı mı?

Gelecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

Dosya Ekleri

• shbt.webp
    shbt.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 197
Çözüm
Ü
Ben de az once denedim ayni hatayi aldim. Ancak alttaki "Sizi arayalim" butonunu da kullanabilirsiniz.
Geçtiğimiz günlerde sesli arama için de benzeri bir hata almıştım, o an canlı sohbette bir sorun yoktu. Canlı sohbette sesli arama ilgili sorunu belirttiğim zaman bildiklerini ve sorunu çözmeye çalıştıklarını söylemişlerdi.

Esasen, Prime Gaming'le ilgili bir sorunum vardı; onu sormak için bağlanmak istemiştim. Aramalarını istediğimde, bu sorunuma çözüm bulamazlar, diye düşünüyorum...
Eğer sorununuz çok teknik değilse, sesli arama ile sorununuzu daha hızlı çözebileceklerini düşünüyorum. Çözemiyecek olurlarsa kayıt açıp en yakın sürede (genelde 2 gün oluyor) size geri dönüş sağlarlar.

Eğer sorununuz çok teknik değilse, sesli arama ile sorununuzu daha hızlı çözebileceklerini düşünüyorum. Çözemiyecek olurlarsa kayıt açıp en yakın sürede (genelde 2 gün oluyor) size geri dönüş sağlarlar.
Aransaniz da yazissaniz da sizinle ilgilenen musteri temsilcisi ayni kisi olacak.
Prime Gaming'in Mayıs 2022'de verdiği Dead Space 2'nun, hiçbir gerekçe gösterilmeden EA App hesabımdan kaldırılmasıyla ilgiliydi sorunum. Arama talep ettim ve telefonla görüştüm. Maalesef zaman zaman, Amazon'la ilgili oyun sağlayıcılar arasında biten/başlayan anlaşmalar gereği, verdikleri oyunlar hesaplardan silinebiliyor ya da silindikten sonra geri eklenebiliyormuş.