Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Amazon'dan bir ürün alacağım, easypoint diye bir şey fark ettim. Bu pudo gibi kargo otomatı gibi bir şey mi Amazon'a özel?

Çözüm
Amazon Hub Counter teslimat seçeneği, Amazon.com.tr siparişleriniz için teslimat adresi olarak bir perakende mağaza konumunu seçmenize olanak tanır. Paketin ev veya iş adresiniz yerine Amazon Hub Counter noktasına teslim edilmesini seçebilir ve paketi dilediğiniz zaman kendiniz teslim alabilirsiniz.
Amazon Hub Counter teslimat seçeneği, Amazon.com.tr siparişleriniz için teslimat adresi olarak bir perakende mağaza konumunu seçmenize olanak tanır. Paketin ev veya iş adresiniz yerine Amazon Hub Counter noktasına teslim edilmesini seçebilir ve paketi dilediğiniz zaman kendiniz teslim alabilirsiniz.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Etmisligim var eve yakin AVM var diye, sana kalmis, ev bos olur alan olmaz, o zaman ise yariyor bayagi, yakinindaysa teslim noktasi.

A101'lerde de vardi bu olay, hâlâ var mi bilmiyorum gerci.
Hocam yakında evet ama pekte güvenebileceğim bir yer değildi o yüzden direkt adrese teslim seçtim.

Son düzenleyen: Moderatör: