Amazon Tuzla deposunda ayın 22'sinde iş başı yapıyorum arkadaşlar. 51 bin TL net ücretle 3 vardiya olması kötü ama işe ihtiyacım olduğu için mecburum. İyi mi ücret?
Detaylar
Kim cevapladı?Net/brüt ayrımı konusunda mütabıksanız fena sayılmaz ama çalışma şartları ve yan haklarını bilemiyoruz. Servis, yemek, giyim vb. imkanlar da sağlanıyorsa normal kabul edilebilir.
Net/brüt ayrımı konusunda mütabıksanız fena sayılmaz ama çalışma şartları ve yan haklarını bilemiyoruz. Servis, yemek, giyim vb. imkanlar da sağlanıyorsa normal kabul edilebilir.
Evet servis ve yemek var. 3 vardiya olması kötü biraz.
Sektörde benzer işler genellikle asgari ücret seviyesinde ve yine vardiyalı oluyor. Amazon size tamamlayıcı sağlık sigortası, primler, kurumsal yan haklar da sunarsa piyasa standartlarına göre (üzülerek söylüyorum) iyi denebilir.Evet servis ve yemek var. 3 vardiya olması kötü biraz.
Forumlarda girenlerin çıkması bir olmuş, sıkıntılı iş diye yazıyorlardı. Çok acil para lüzumsa bu tür işlere girin yoksa salın. Turnover hızı yüksek olan yerlerden hayır gelmez.
Borç var hocam peşimde banka borcu 2 aylık sözleşme zaten begenmezlerse cıkartıyorlarmış performansını 2 ayda bayağı bir para geçer elime.
Yakuza 88
Başarılı
Borç var hocam peşimde banka borcu 2 aylık sözleşme zaten begenmezlerse cıkartıyorlarmış performansını 2 ayda bayağı bir para geçer elime.
Yani işte acil borç harç kapatma veya gençler işte PC-motor falan almak için girip 3-5 ay çalışıp istifayı veriyorlar.
Yani işte acil borç harç kapatma veya gençler işte PC-motor falan almak için girip 3-5 ay çalışıp istifayı veriyorlar.
Aynen öyle hocam.
Martinal 43
Üstün
51 bin brüt o net değil. Daha önce 6 ay çalıştım, kadroya kalmak istiyorsan iyi performansın olması lazım ve göze batmaman gerek ama yine de bu yeterli değil. Ayrımcılık var ozellikle cinsiyet ayrımcılığı gördüm orada, aslında hersey onlara bağlı. Hangi bölümde başlayacağın eğitim sonunda belli oluyor ama toplama bana göre sıkıcı. Hayırlı olsun tekrardanAmazon Tuzla deposunda ayın 22'sinde iş başı yapıyorum arkadaşlar. 51 bin TL net ücretle 3 vardiya olması kötü ama işe ihtiyacım olduğu için mecburum. İyi mi ücret?
Bu arada şunu söyleyim çalışabilecek en iyi güzel ve düzenli depo Amazon deposu, diğer firmaların öyle değil.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Havit Gamenote H2002P RGB oyuncu kulaklığı | 1.014 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-