Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Üstün
Yarın kargoya verilirse gelir muhtemelen. 7 gün sürmemesi gerek. 2 gün yol 1 gün şube / aktarma vs. desen 8-9'u gibi gelir.
erdym
Üstün
Bugün sipariş ettiğim iki ürünün de 12 Temmuz'da geleceğini söylüyor ama 11 Temmuz'da şehir dışına çıkacağım. 1400 kilometrelik yoldan gelecek, belirlenen tarihten önce gelebilir mi? Yurtiçi Kargo ile geliyor.
Prime üyesiysen genelde belirtilen tarihten önce geliyor fakat kesin değil zaten o yüzden tahmini en geç sayılıyor. Bende Pro Duo kart aldım pazartesi gelecek yazıyordu başka bir kargom ile cumartesi teslim edildi.
eternatus
Becerikli
Prime üyesiysen genelde belirtilen tarihten önce geliyor fakat kesin değil zaten o yüzden tahmini en geç sayılıyor. Bende Pro Duo kart aldım pazartesi gelecek yazıyordu başka bir kargom ile cumartesi teslim edildi.
Sipariş ettikten sonra Prime üyeliği aldım sayılır mı yine de.
Yarın kargoya verilirse gelir muhtemelen. 7 gün sürmemesi gerek. 2 gün yol 1 gün şube / aktarma vs. desen 8-9'u gibi gelir.
Şubeden almayı düşünüyorum direkt.
Crestfallen
Başarılı
Kargoya verildiyse muhtemelen daha erken gelir. Verilmediyse tahmini teslimat tarihinde gelmesi muhtemel.
mehmetalca35
Uzman
Yıllardır Amazon üzerinden alışveriş yaparım bir kere bile tahmini teslimat tarihinden önce geldiğini görmedim.
eternatus
Becerikli
Yıllardır Amazon üzerinden alışveriş yaparım bir kere bile tahmini teslimat tarihinden önce geldiğini görmedim.
Belirlenen tarih pazar gününe denk geldiği için daha erken gelebilir diye düşünüyorum şubeye gelmesi yeter zaten.
Ankara'daysanız ve Prime üyesi olmanıza rağmen böyleyse muhtemelen NATO zirvesi yüzünden ötelemişlerdir. Ben de bu sabah bir şey aldım; normalde yarın teslim etmeleri gereken siparişi 9 Temmuz'a atmışlar.Bugün sipariş ettiğim iki ürünün de 12 Temmuz'da geleceğini söylüyor ama 11 Temmuz'da şehir dışına çıkacağım. 1400 kilometrelik yoldan gelecek, belirlenen tarihten önce gelebilir mi? Yurtiçi Kargo ile geliyor.
eternatus
Becerikli
Ankara'daysanız ve Prime üyesi olmanıza rağmen böyleyse muhtemelen NATO zirvesi yüzünden ötelemişlerdir. Ben de bu sabah bir şey aldım; normalde yarın teslim etmeleri gereken siparişi 9 Temmuz'a atmışlar.
Neyse ki değilim hocam
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası MSI Afterburner'da bilgiler gözükmüyor
- Michael MYERS