pawEn
Üstün
Merhaba dostlar. Bu sorun gercekten cok can sıkmaya basladi. Ozellikle profilime ve ayarlara giremiyorum hicbir sekilde. Anasayfa yenileyince bazen duzeliyor bazen duzelmiyor.
Samsung A52. Belirtmeyi unutmusum. Cozumu var mi?Aynı sorunu ben de yaşıyorum hocam. Cihaz iOS mu Android mi?
Saçma sapan bir durum ya. Sebebi belli degil, cozumu de yok ama aldigim ürünü bile siparişlerimde göremiyorum. Böyle iş mi olur yahu? Amazon'un tek sevmediğim yönü. Web sitesinden farki yok uygulamanin. Bir de bu sorun var.Hocam ben 14 Pro Max'te yaşadım lakin aynısını GM22Pro'da yaşamıyorum. İşletim sistemi farklılığından olabilir diyecektim.
Bilgisayardan sorunsuz kullanabiliyorum. Web'ten acinca direkt uygulamaya yonlendiriyor. Evde degilim, internetimde kisitli. Sil-yükle yapamam şu an maalesef.Web'den girebiliyor musunuz hocam? Eğer orda da olmuyorsa sorun başka bir sebepten kaynaklı olabilir.
Değil.
Farklı bir ağda deneyip sonucu paylaşır mısınız? önbelleği temizlemeyi de deneyiniz.Saçma sapan bir durum ya. Sebebi belli degil, cozumu de yok ama aldigim ürünü bile siparişlerimde göremiyorum. Böyle iş mi olur yahu? Amazon'un tek sevmediğim yönü. Web sitesinden farki yok uygulamanin. Bir de bu sorun var.
Onbellegi temizledim durum ayni. Farkli agda deneme imkanim yok şu an. Baska internete bagliyim erisim noktasi uzerinden. Turkcell.Farklı bir ağda deneyip sonucu paylaşır mısınız? önbelleği temizlemeyi de deneyiniz.