Detaylar
Kim cevapladı?Myers
Yetkin
İstenen bilgiler ekrana geliyor zaten adres felan adım adım eksiksiz doğru bir şekilde doldur yeter.Hocam son sorum alışverişi yurtdisindan yapicam ya tc kimlik falan istiyo gümrük falan bunları anlatan bir rehber varmi yada sizin bilginiz varmi yapmam gereken şeyler için
Bide attığım konuda hafta içi alın daha az ödersiniz dediler doğrumudur
Kimlik güvenliğini soracaktım da zaten 5 tl verince kimliklerin hepsini görülebileceği aklıma geldiİstenen bilgiler ekrana geliyor zaten adres felan adım adım eksiksiz doğru bir şekilde doldur yeter.
Hocam kimlik ustune faturlandirma falan yapmazlar değil mi
Ozzytaste
Yetkin
Hocam haklısınız fakat bi kac yerden baktım bazıları aliexpressi çok kotulemisler bende tam emin olamadım
![]()
8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G Bağlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için Basitleştirilmiş Sürüm, Steam PC - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Choice tagini bulamadim hocam
Bt 2.4G Draadloze Controller Voor Nintendo Switch Pro Smartphone Pc Tv Box Tablet Ps3 Tesla Gamepad Pc Joystick Controller - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Bende bunu düşünüyorum. Acaba sjarz olunca süresi ne kadar hiçbir bilgisi yok.
Hocam bu amazonda baya kaliteli ve orjinal imkanınız varsa birazdaha biriktirip ordan alın hem amazon baya ilgili müşterilerine karşı![]()
Bt 2.4G Draadloze Controller Voor Nintendo Switch Pro Smartphone Pc Tv Box Tablet Ps3 Tesla Gamepad Pc Joystick Controller - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comnl.aliexpress.com
Bende bunu düşünüyorum. Acaba sjarz olunca süresi ne kadar hiçbir bilgisi yok.
Ozzytaste
Yetkin
Hocam bu amazonda baya kaliteli ve orjinal imkanınız varsa birazdaha biriktirip ordan alın hem amazon baya ilgili müşterilerine karşı
Nokia Game Controller 5000 | 5000GC
Enhance your gaming experience with the Nokia Game Controller 5000, the perfect accessory for your gaming sessions. The ergonomic geometry and sculpted surface allow for control that is as precise as it is comfortable. Speak to your Game Controller to se…
streamview.com
Asıl istediğim bu ama TRye yollamıyorlar. Başka biryerdede yok.
İstenen bilgiler ekrana geliyor zaten adres falan adım adım eksiksiz doğru bir şekilde doldur yeter.
Hocam buna karar kıldım alıyorum mor falan yapacak bir şey yok.
Ozzytaste
Yetkin
Hocam buna karar kıldım alıyorum mor falan yapacak bir şey yok.
Burada birçok rengi var.
Son düzenleyen: Moderatör:
700TL fiyat farkı var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-