Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Tidal, Apple Music veya Qobuz'a gecmeni oneririm. Tidal daha cok Hip-Hop, Rock icin. Apple Music Pop vb. Icin. Qobuz daha cok klasik, akustik muzik icin. Ucude Amazon'dan iyi bana gore. Sebebiyse Amazon'un muzikalitesini oven pek kaynak gormemis olmam.
Omni Man
Başarılı
Amazon için yorum yapamayacağım ama Apple Music ile tanışıp o ses kalitesine şahit olduktan sonra diğerlerini pek kullanasım gelmiyor. Ücretsiz deneyip test edebilirsiniz.Ses kalitesi olarak resmi verilerde Amazon'un Ultra HD ses deneyimi sağladığını gördüm. Sizce bu açıdan hissedilir derecede değişim yaşanır mı?
Jynaris
Uzman
Amazon için yorum yapamayacağım ama Apple Music ile tanışıp o ses kalitesine şahit olduktan sonra diğerlerini pek kullanasım gelmiyor. Ücretsiz deneyip test edebilirsiniz.
Android platformlu cihaz kullandığım için pek denemek istemedim açıkçası. Yaşadığınız ses deneyimini açıklayabilir misiniz?
Tidal, Apple Music veya Qobuz'a gecmeni oneririm. Tidal daha cok Hip-Hop, Rock icin. Apple Music Pop vb. Icin. Qobuz daha cok klasik, akustik muzik icin. Ucude Amazon'dan iyi bana gore. Sebebiyse Amazon'un muzikalitesini oven pek kaynak gormemis olmam.
Akustik ağırlıklı müzik dinliyorum. Qobuz'un adınıda son sıralar sık duymaya başladım. Apple Music ile Qobuz'u bir deneyeceğim.
- Makaleler
- 4
Kulaklık ne?Ses kalitesi olarak resmi verilerde Amazon'un Ultra HD ses deneyimi sağladığını gördüm. Sizce bu açıdan hissedilir derecede değişim yaşanır mı?
Jynaris
Uzman
Amazon Music TR'ye kapalı değil mi hocam? Ben erişemiyorum. Kullanabilsek süper olur.
Mobilde birkaç yöntemle erişebiliyorsunuz. Bilgisayarda ben bir sorun yaşamadım.
Galaxy Buds 3
Amazon için yorum yapamayacağım ama Apple Music ile tanışıp o ses kalitesine şahit olduktan sonra diğerlerini pek kullanasım gelmiyor. Ücretsiz deneyip test edebilirsiniz.
Apple Music'in 1 aylık deneme sürecini kullanıyorum şu an. Kayıpsız ses ve Dolby Atmos ile gerçekten fark hissediliyor.
Ben 3 ay önce Spotify dan Apple Music'e geçtim. Ses kalitesinde Spotify ile güzel fark var şuan zaten son zamlarla birlikte Spotify kullanmak saçmalık. 1 Yıllık 599TL'ye satın aldım en azından kafam 1 sene rahat. Amazon Music TR'de yok diye biliyorum.
noby
Uzman
Ben 3 ay önce Spotify'dan Apple Music'e geçtim. Ses kalitesinde Spotify ile güzel fark var şu an zaten son zamlarla birlikte Spotify kullanmak saçmalık. 1 Yıllık 599TL'ye satın aldım en azından kafam 1 sene rahat. Amazon Music TR'de yok diye biliyorum.
Ben şahsen Spotify ve Apple Music ses farkını fark edemedim. Ortalama kalitede IEM ile denedim şimdi. Fiyat konusunda da fark yok hatta cashback ile alınırsa Spotify hala ucuz aylık 30TL hiçbir şey. Apple Music'de düzgün cashback veren de yok diye biliyorum.
Ben şahsen Spotify ve Apple Music ses farkını fark edemedim. Ortalama kalitede IEM ile denedim şimdi. Fiyat konusunda da fark yok hatta cashback ile alınırsa Spotify hala ucuz aylık 30TL hiçbir şey. Apple Music'de düzgün cashback veren de yok diye biliyorum.
Öğrenci planı ile alırsan dediğin fiyat oluyor olabilir ama en azından artık ben o dönemleri geçeli uzun zaman olduğu için. Standart fiyatlandırmadan kullanabiliyorum