Detaylar
Kim cevapladı?Ürünü başarılı bir şekilde almışsınız, bu çıkan hata daha önceden kayıtlı kartlarınız ile ilgili bir problem. Ödeme yöntemi olarak kayıt ettiğiniz kartlarınızı kontrol edin, yeniden eklemeyi de deneyebilirsiniz. Bu sayede bu hata gider.
erdym
Üstün
Ürünü başarılı bir şekilde almışsınız, bu çıkan hata daha önceden kayıtlı kartlarınız ile ilgili bir problem. Ödeme yöntemi olarak kayıt ettiğiniz kartlarınızı kontrol edin, yeniden eklemeyi de deneyebilirsiniz. Bu sayede bu hata gider.
Hocam ben şarj aleti falan da aldım ama onlarda bir sorun yok.
erdym
Üstün
Hocam para giderse diye eklemedim açıkçası çünkü zaten para çekti.
Ödeme aracı eklediğinizde para çekmez. Sepetinizde ürün yoksa merak etmeyin. Ekrandaki hata gitsin diye yeni bir ödeme aracı eklemelisiniz.Hocam para giderse diye eklemedim açıkçası çünkü zaten para çekti.
erdym
Üstün
Ödeme aracı eklediğinizde para çekmez. Sepetinizde ürün yoksa merak etmeyin. Ekrandaki hata gitsin diye yeni bir ödeme aracı eklemelisiniz.
Siz ekleyin, mükerrer işlem olursa iade konusunda Amazon sıkıntı çıkarmaz.
Ekledim fakat hiçbir şey olmadı. Zaten 4 kartım falan var ve hepsi aktif. Kredi kartıyla yapmıştım ödemeyi.
Ödeme aracı eklemenize rağmen ekrandaki uyarı gitmiyor ise müşteri hizmetlerini aramayı deneyebilirsiniz.Ekledim fakat hiçbir şey olmadı. Zaten 4 kartım falan var ve hepsi aktif. Kredi kartıyla yapmıştım ödemeyi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-