Çok fazla alışveriş yaptım Prime avatantajlarından çok yararlandım aynı gün ertesi gün kargo falan hep tutarlıydı verilen süre fakat son siparişimde ertesi gün gelir diye beklediğim kargo 2 gün sonra geldi. Benim Prime almamın pek bir avantajı olmadı bu son siparişten sonra Prime üyeliğimi durdurabilme fikri gelmişti aklıma şu zam olayı daha net karar almamı sağlayacak gibi.

Çok fazla alışveriş yaptım Prime avatantajlarından çok yararlandım aynı gün ertesi gün kargo falan hep tutarlıydı verilen süre fakat son siparişimde ertesi gün gelir diye beklediğim kargo 2 gün sonra geldi. Benim Prime almamın pek bir avantajı olmadı bu son siparişten sonra Prime üyeliğimi durdurabilme fikri gelmişti aklıma şu zam olayı daha net karar almamı sağlayacak gibi.
Buna ek amazon diğer ülkelerde müzik platformu da sunuyor prime üyelerine bizim ülkede olmamasının sebebi nedir sizce bilen var mı ?

Hala bedava deniliyor ama bana gittikçe bedavalıktan çıkıyor gibime gelmeye başladı, oyun kalitesi son 5 aydır düşüşlerde. Kargo deseniz benim bölgeme mi özel bilmiyorum ama her siparişim 2 veya 3 günde bir geliyor, bu işin pek bir espirisi kalmadı. Bir yıl içinde ikinci zamı yaptılar ben bu durumu pek mantıklı bulmuyorum, yıl sonuna kadar prime oyunlarında bir değişiklik veya kargolama süreci bu şekil devam ederse iptal etmeyi düşünüyorum, bence herkes düşünmeli.