Epoca

Uzman
2 film bir de 6 bölümlük dizi mevcut, filmler ile dizinin ne farkı mevcut? Hangisini izlememiz gerekiyor?
Boşuna indirme yapmak istemem.

Google'de kabaca aratınca öyle diyorlar ama emin olamadım bazı sahneler yok falan diyenler var hatta sinemada gösterilenle...
Ben ilk izlediğimde dizi hali yoktu, filmler olarak vermişlerdi. Sonradan görünce bir baktım ama hepsini izlemedim. Zaten çok bir şey fark etmiyor; bir çocukluk bir mesleğin ilk yılları derken oraları bence fazla hızlı geçmişler.

Evet şimdi kendimce bir karşılaştırma yaptım dizi versiyonunda bariz ekstra sahneler var. En basitinden Atatürk'ü yeniçeri üniforması ile baloya katılması sahnesi 1'inci filmde yok. Konu kilit.
Ben baktığımda filmlerle dizi arasında 15-16 dakika bir fark vardı. (Yeniçeri üniformasıyla katıldığı yer ilk filmde var) Takribi 2-3 ara sahne ya vardır ya yoktur o yüzden
Ben ilk izlediğimde dizi hali yoktu, filmler olarak vermişlerdi. Sonradan görünce bir baktım ama hepsini izlemedim. Zaten çok bir şey fark etmiyor; bir çocukluk bir mesleğin ilk yılları derken oraları bence fazla hızlı geçmişler.
böyle dedim.

Son düzenleme:
Evet şimdi kendimce bir karşılaştırma yaptım dizi versiyonunda bariz ekstra sahneler var. En basitinden Atatürk'ü yeniçeri üniforması ile baloya katılması sahnesi 1'inci filmde yok. Konu kilit.
Evet mesela bu sahne de yok;