Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Dizi ve filmler aynı diye biliyorum sahneler de farklılık yoksa.
Epoca
Uzman
Dizi ve filmler aynı diye biliyorum sahneler de farklılık yoksa.
Google'de kabaca aratınca öyle diyorlar ama emin olamadım bazı sahneler yok falan diyenler var hatta sinemada gösterilenle...
Ben ilk izlediğimde dizi hali yoktu, filmler olarak vermişlerdi. Sonradan görünce bir baktım ama hepsini izlemedim. Zaten çok bir şey fark etmiyor; bir çocukluk bir mesleğin ilk yılları derken oraları bence fazla hızlı geçmişler.Google'de kabaca aratınca öyle diyorlar ama emin olamadım bazı sahneler yok falan diyenler var hatta sinemada gösterilenle...
Dizide daha fazla sahne var. Dizinin izlenmesi daha iyidir.2 film bir de 6 bölümlük dizi mevcut, filmler ile dizinin ne farkı mevcut? Hangisini izlememiz gerekiyor?
Boşuna indirme yapmak istemem.
Epoca
Uzman
Evet şimdi kendimce bir karşılaştırma yaptım dizi versiyonunda bariz ekstra sahneler var. En basitinden Atatürk'ü yeniçeri üniforması ile baloya katılması sahnesi 1'inci filmde yok. Konu kilit.Dizide daha fazla sahne var. Dizinin izlenmesi daha iyidir.
Ben baktığımda filmlerle dizi arasında 15-16 dakika bir fark vardı. (Yeniçeri üniformasıyla katıldığı yer ilk filmde var) Takribi 2-3 ara sahne ya vardır ya yoktur o yüzdenEvet şimdi kendimce bir karşılaştırma yaptım dizi versiyonunda bariz ekstra sahneler var. En basitinden Atatürk'ü yeniçeri üniforması ile baloya katılması sahnesi 1'inci filmde yok. Konu kilit.
böyle dedim.Ben ilk izlediğimde dizi hali yoktu, filmler olarak vermişlerdi. Sonradan görünce bir baktım ama hepsini izlemedim. Zaten çok bir şey fark etmiyor; bir çocukluk bir mesleğin ilk yılları derken oraları bence fazla hızlı geçmişler.
Son düzenleme:
Evet mesela bu sahne de yok;Evet şimdi kendimce bir karşılaştırma yaptım dizi versiyonunda bariz ekstra sahneler var. En basitinden Atatürk'ü yeniçeri üniforması ile baloya katılması sahnesi 1'inci filmde yok. Konu kilit.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL