Yer
İsrail
2023 yılında 2 tane ürün satın aldım. Ve bugün baktığımda ürünler gözükmüyor du sebebi nedir sizce? Müşteri hizmetlerine yazdığım zaman 2 yılı geçen ürünlerde sipariş gözükmemesi normal bir durumdur diyor.

Açıkçası garip geldi.

Son düzenleme:
Amazon'un müşteri hizmetleri bazen yanıltıcı cevaplar verebiliyor, çok yaşadım. 2022'deki siparişlerimi sorunsuz bir şekilde görebiliyorum. Arşivlenmiş olabilir ya da siparişleri hatırlıyorsanız müşteri hizmetlerine söyleyin, onların ekranında gözüküyorsa bilgi verirler yoksa hesap uzmanlarına talep açtır.

Amazon'un müşteri hizmetleri bazen yanıltıcı cevaplar verebiliyor, çok yaşadım. 2022'deki siparişlerimi sorunsuz bir şekilde görebiliyorum. Arşivlenmiş olabilir ya da siparişleri hatırlıyorsanız müşteri hizmetlerine söyleyin, onların ekranında gözüküyorsa bilgi verirler yoksa hesap uzmanlarına talep açtır.
Ürünlerin garantisi biteli çok oldu zaten sadece merak ettim sipariş numarası istedi onu arıyorum.

Yıl seçiyorum gözükmüyor. Ve ben bir ürünü garantiye yollamıştım. Fatura falan istemiştim. Onlar bile gözükmüyor.

Müşteri hizmetleriyle konuştum, geçmiş yıllara ait tüm siparişlerin özetini alamıyormuşuz. Sadece talep oluşturuyoruz ilgili birim 3-4 gün içinde mail olarak dönüş sağlıyormuş.

Arşivlemiş olabilir misiniz?

Hesabım > Sipariş ve alışveriş tercihleri > Arşivlenmiş siparişler

Bu bölüme bakın bir de.