Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
Kesinlikle. Kendilerini bu dile alıştırmışlar. Ya THH, ya ürünüm diyeceksin. O zaman yumurta kapıya dayanmış gibi hareket ediyorlar.Şikayet etmekle tehdit etmediğin sürece böyle devam ediyorlar, bunlar bundan anlıyor. Tepkinizi karşınızdakine göre verin. Gerekirse çingenelik yapın çünkü bunların anladıkları bu.
ürünün satıcısı amazon.com.tr idiSorun MNG'de, Amazon'da değil. Ayrıca anladığım kadarıyla ürün satıcısı "amazon.com.tr" değil.
Talent
Uzman
MNG Kargo kadar illet bir kargo şirketi yok. Benim de bütün siparişlerin MNG ile geliyor Amazon üzerinden yaptığım alisverislerde. Amazon'un en kötü tarafı bu şirketle çalışması bence. Önceden ne güzel kolay gelsin ile çalışıyorlardı bulunduğum şehirde ama şu son 1 yıldır MNG'den çekmediğim kalmadı. Bir keresinde adamlar siparişi kazan dairesine atıp gitmişler sipariş teslim edildi yazıyor elimde kargo yok. Sorumsuzluk MNG kargoda bence burada
Yarın tekrar gidicem o zaman 1 hafta olmuş olucak. Bu sürede bir dilekçenin gidip okunması gerekir herhalde.Şikayet etmekle tehdit etmediğin sürece böyle devam ediyorlar, bunlar bundan anlıyor. Tepkinizi karşınızdakine göre verin. Gerekirse çingenelik yapın çünkü bunların anladıkları bu.
Talent
Uzman
Suç MNG de evet ama Amazon'un bu konuda hiçbir şey yapamıyor olması saçma geldi. Sonuçta anlaşmalı oldukları bir firma değil mi MNG?
Bilsem o USB'yi sipariş etmezdim vallaha pişman oldum sipariş ettiğime. Bir de Amazon hep böyle mi yoksa bana mı böyle denk geldi yani toplamda 5 ürün sipariş ettim 4'ü arızalı geldi.
Ben de şu an yni sıkıntıyı çekiyorum. 2 hafta önce Amazon'dan Xbox gamepad aldım ve 2 kez degisiime gitti şu an 3. Kou gönderiyorlar. İlk gelen 2 kolda da bariz üretim hatası vardı.
erdym 62
Üstün
MNG Kargo kadar illet bir kargo şirketi yok. Benim de bütün siparişlerin MNG ile geliyor Amazon üzerinden yaptığım alisverislerde. Amazon'un en kötü tarafı bu şirketle çalışması bence. Önceden ne güzel kolay gelsin ile çalışıyorlardı bulunduğum şehirde ama şu son 1 yıldır MNG'den çekmediğim kalmadı. Bir keresinde adamlar siparişi kazan dairesine atıp gitmişler sipariş teslim edildi yazıyor elimde kargo yok. Sorumsuzluk MNG kargoda bence burada.
Bende yurt içi'ye laf ediyordum ama MNG beter durumda. Daha geçen aldığım destek kolonlarını kırık getirmişler. Hayır her şeyi geçtim bu destek kolonları metal ve 50 kiloluk cihazı destekliyor.
Talent
Uzman
Bende yurt içi'ye laf ediyordum ama MNG beter durumda. Daha geçen aldığım destek kolonlarını kırık getirmişler. Hayır her şeyi geçtim bu destek kolonları metal ve 50 kiloluk cihazı destekliyor.
Biz bir ara oturduğumuz semtte art arda yapılan şikayetler üzerine o şubeyi kapattirmistik 1 ay geçmeden tekrar el değiştirmiş şekilde (sozde) şube açtılar. Kokunu de kaziyamiyorsuun bunlarin
Amazonun çok övüldüğünü görünce ben de güvenmiştim ama benim şansıma mı yoksa amazon bozmuş mu artık tam anlayamadım ben de ilk defa sipariş verdiğim için.Ben de şu an yni sıkıntıyı çekiyorum. 2 hafta önce Amazon'dan Xbox gamepad aldım ve 2 kez degisiime gitti şu an 3. Kou gönderiyorlar. İlk gelen 2 kolda da bariz üretim hatası vardı.
Birini al ötekine vur ya hepsi aynı.Bende yurt içi'ye laf ediyordum ama MNG beter durumda. Daha geçen aldığım destek kolonlarını kırık getirmişler. Hayır her şeyi geçtim bu destek kolonları metal ve 50 kiloluk cihazı destekliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin, çip üretiminde yerli DUV litografi makinelerinin üretimine başladı!
- Alice Büşra Alçınar