Cok kez Amazon iadesi yaptim bir kere bile yapmadim bunu, kargo subesinde de yapistiriyorlar zaten ama MNG harici bir kargoya verilecekse isler baskadir belki.
Cok kez Amazon iadesi yaptim bir kere bile yapmadim bunu, kargo subesinde de yapistiriyorlar zaten ama MNG harici bir kargoya verilecekse isler baskadir belki.
@Yuki Aramex ile evden teslim seçtim hocam. Şöyle bir durum var. "ancak yazdırma imkanınız yoksa kargo firması takip numarası gösterirken sizin adınıza yazdırabilecektir." böyle bir şey çıktı bu nedir?
Aramex ile alım seçeneğinde genellikle kargo görevlisi ilgili barkodu yapıştırıyor. Senin bir şey yapmana gerek olmayabilir. Ben her türlü olaya karşı çıktısını alıp yapıştırıyorum kutuya.
İlk defa ürün iade edeceğim pek bilgim yok. İade posta etiketini kutulara yapıştırmamız gerekli mi? Sitede, kurye iade etiketini getireceğinden, teslim alma seçeneği içerisindeki etiketi yazdırmak isteğe bağlıdır. Bu şekilde yazıyor ama gene de emin olmak istedim.
Amazon'dan iade edeceğim bir ürün var. Aramex evden teslim alma ile iade işlemini başlattım her şeyi yaptım bana iade posta etiketi verdi, bunu kutunun üstüne yapıştırıp öyle kuryeye teslim edecekmişiz. Bende etiketledi çıkartacak yazıcı yok, kırtasiyeye gitmeye de üşeniyorum. Amazon üzerinde...
www.technopat.net
Siz en iyisi telefon numaranızı ve adınızı yazıp verin kargoyu. Bir sorun olursa sizi ararlar zaten.