Ürünün göndericisi Amazon ama satıcısı Jet Klik. Kolu beğendim ama garip bir şekilde oyunlarda analog arada bir bir yere kendi kilitleniyor ve aim dönüp duruyor. İlk defa Gamepad'e geçtiğim için çok rahat geldi ve oturup sıfırdan RDR 2 bitirdim ama analog sorunu da hafiften gıcık etmedi değil. Yaklaşık bir aydır elimde ürün. Bugün TLOU başladım ve onda da olunca iade etmeye karar verdim, daha kaliteli bir şey bakarım. Amazon'dan talep oluşturdum ve ürünün kusurlu olduğuyla ilgili seçeneği seçip kusurunu açıkladım. Ürünün dış kartonu duruyor ama kendi paketi gerçekten çok değişik ve sert bir şeydi o yüzden yırtıp falan bir şekilde içinden çıkarmıştım kolu. Ambalajın dağılmış olması problem olur mu? Sonuçta keyfimden iade etmiyorum, bozuk ürün. Bir ay bekletmemin sebebi ise basit şeyler deneyerek çözebileceğimi veya sadece RDR'den kaynaklı olduğunu düşünmemdi. Hardware tester vb. sitelerde hiç olmadı öyle bir sorun. Sorunu bırak zaten kavranmıyor bile, elimi iki yandan dayayıp öyle tutuyorum :D.

Son düzenleme:
İki seçenek var birincisi satıcınızın veya Amazon'un müşteri memnuniyeti açısından sorgusuz sualsiz iade alması ki bunun olacağını düşünmüyorum. İkinci seçenek ise ürününüz servise gider eğer servis ürünün bozuk olduğuna karar verirse size değişim/iade kararı çıkartır ve ondan sonra aksiyon alırsınız.

İki seçenek var birincisi satıcınızın veya Amazon'un müşteri memnuniyeti açısından sorgusuz sualsiz iade alması ki bunun olacağını düşünmüyorum. İkinci seçenek ise ürününüz servise gider eğer servis ürünün bozuk olduğuna karar verirse size değişim/iade kararı çıkartır ve ondan sonra aksiyon alırsınız.
Hocam öyle şeylerle uğraşmak hiç istemiyorum, keşke satıcı Amazon olsaydı. Mesela şu an Amazon satıyor ürünü. Yarın sabah müşteri temsilcisiyle konuşup bir şansımı deneyeceğim sorunsuz iade alınması konusunda. Onlar bir şey demezse mağazaya ulaşmaya çalışırım.

Sizin zor fark ettiğiniz yada görmezden geldiğiniz/ertelediğiniz sorunu servisin bulabileceğine yada görse bile bunu kusurdan sayacağına inanmıyorum bu ülke şartlarında. Bence gamepad'i yedek tutup yeni bir şey alın.

Hocam Amazon dahi satsa 1 ay kullanılmış ürünü direkt iade almaz. Kusurlu ise garantiye gidip doğrulanması lazım kusurlu olduğunun.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay gecmis. Garantiye yollamani tavsiye ederim. Amazon her ne kadar bizim gsrantimiz altinda satilan tum urunler dese inanmiyorum. Musteri hizmetleri ne dedi?
Yeni uyandım hocam konuşacağım şimdi.

1 ay gecmis. Garantiye yollamani tavsiye ederim. Amazon her ne kadar bizim gsrantimiz altinda satilan tum urunler dese inanmiyorum. Musteri hizmetleri ne dedi?
Hocam destek ekibi hiçbir şey olmaz dedi, satıcıya gidince 3 gün içinde paranızı vermek zorunda eğer vermezse de biz veririz yollayın gitsin dedi. @Hydrogen @Neurotic @Blackraven

Son düzenleme: