Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

megatronn

Üstün
Yer
Vice City
Amazon'dan Oppo Enco Buds 2 aldım. Tahmini süre perşembe gözüküyor ama korkuyorum. Depremden dolayı başka şehirde yaşıyorum ve cuma günü memlekete gideceğim. Ya gelmezse o zaman ne olur? Bir de ben telefon numarasını başına 0 koymadan girdim yanlışlıkla telefona sipariş ile ilgili herhangi bir SMS gelmedi sorunsuz gelir değil mi kulaklık? İlk defa Amazon'dan sipariş veriyorum o yüzden korkuyorum biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkür ederim peki acil olduğunu belirtmem için kimi aramalıyım.
Amazon ile iletişime geçmeniz gerekmekte. Kesin bit şey diyemem ama süreci hızlandırma ihtimalleri var.
Amazon > Hesabım > Müşteri hizmetleri > (bu ekranda şiparişlerniz görüntülenmesi gerekiyor, hangi şipariş için yardım alacaksanız onu seçiyorsunuz) > Gönderi takibi > Daha fazla yardıma ihtiyacım var (alt kısımda olması gerek) > Telefon görüşmesi istiyorum (Normal çalışma saatleri 08:00 - 00:00 arasındadır.) > (telefon numaranızı girmeniz gerek) ve arama gerçekleştir.
Bir kaç saniye sona sizi arayacaklar ve 3 rakam tuşlamanız istenecek, tuşlama sonrası direkt müşteri hizmetlerine bağlanmış olursunuz.
Amazon deneyiminiz pek olmadığı için biraz detaylı anlatmayı seçtim.
Tahmini süre perşembe gözüküyor ama korkuyorum.
Genelde tahmini teslim den önce teslim ediliyor.
Depremden dolayı başka şehirde yaşıyorum ve cuma günü memlekete gideceğim. Ya gelmezse o zaman ne olur?
Muhtemelen Perşembe gününden önce teslim almış olursunuz. Gerek yok ama içiniz rahat edecekse yarın müşteri hizmetlerini arayıp siparişin acil olduğunu söylerseniz not edebilirler.
Bir de ben telefon numarasını başına 0 koymadan girdim yanlışlıkla telefona sipariş ile ilgili herhangi bir SMS gelmedi sorunsuz gelir değil mi kulaklık?
Amazon Türkiye SMS gönderimi yapmadığı için gelmemesi normal. Sipariş hakkında gelişmeler e-mail olarak gönderilmektedir. SMS olarak bir ihtimal kargo şirketi bilgilendirme yapabilir.
İlk defa Amazon'dan sipariş veriyorum o yüzden korkuyorum biraz.
Amazon Türkiye, online pazaryerleri arasında en iyisi. Müşteri hizmetleri sorun yaşamanız durumunda yardım edebileceklerse kesinlikle yardımcı olur.

Amazon benim tecrübeme ve deneyimime göre alışveriş yapabileceğiniz en güvenli ve sözünün eri yer. (Kendi satıcı olduğu koşullar içerisinde, diğerlerini bilmiyorum.) Çok büyük ihtimal Perşembe gelir, istiyorsanız müşteri hizmetlerine de durumunuzu bir iletin, belki sizin için ekspres hizmeti sağlayabilirler.

Telefon problem değil sana ulaşabilirler. Tahmini teslimat zamanı da genelde doğru oluyor.

Kargo şirketinin sitesinden teslimat zamanını değiştirebilirsin. Komşularına vs de bıraktırma imkanın var.

Hocalarım çok teşekkür ederim hepinize. İçimi rahatlattınız. Yarın arayacağım müşteri hizmetlerini. Trendyol'dan alışveriş yaparken kapıya geldiğinde SMS ile kod geliyordu telefona. Şimdi numara sıkıntılıysa kapıda kod gelmeme gibi bir ihtimal söz konusu olabilir mi sizce? MNG Kargo ile gönderiliyor kargoya verilmiş şu an Amazon'u mu aramalıyım MNG Kargo'yu mu?