Amazon'dan alınan ürün 5 gündür kargoya verilmiyor

DarkMen

Yetkin
Merhaba arkadaşlar, 27 Haziran Cuma günü Amazon'dan Prime Teslimat ile Hawk Fab V4 oyuncu koltuğu sipariş ettim. Bugün itibarıyla hala hazırlanıyor da gözüküyor. Normal şartlarda çoktan teslim edilmiş olması gerekmez miydi? Ayrıca Prime teslimatın amacı hızlı teslimat değil mi? Normal şekilde sipariş verseydim, bana aylar sonra mı ulaştıracaktı, anlamış değilim. Sizce bir sorun mu var yoksa normal mi? Tahmini teslimat tarihi 4 Temmuz (Cumartesi) görünüyor.
Bu arada birçok kez müşteri hizmetleri ile görüştüm, hepsi 4 Temmuz diyor.

İndirim döneminde gecikme yaşanabiliyor. 4 Temmuz'a kadar teslim olası. 2 Temmuz'da çıksa bile her türlü 4 Temmuz'a yetişir. Ancak eğer gelmezse tekrar yazarsanız yardımcı olurlar. Bende bir kez depodan çıkmadığı için sorun olmuştu. Tekrar bir sipariş oluşturup gönderdiler.

Satın alırken hangi gün teslim edilecek yazıyordu?

Prime ile bile 8 günde teslim ediliyorsa normal şekilde sipariş verseydim neler olurdu bilemiyorum açıkçası. Cevabınız için teşekkür ederim.
Satın alırken hangi gün teslim edilecek yazıyordu?
Tam hatırlayamıyorum ama sanırım orada da 4 Temmuz yazıyordu. Daha erken gelir diye düşünüyordum.

Cumartesi günü öncesi teslim yapılabilir; araya hafta sonu girdiği için, teslimatta gecikmeler normaldir.
Normalde Amazon'dan pek sipariş vermiyorum da bundan bir önceki siparişim de yaklaşık 2 ay kargoda kaldı. Müşteri hizmetleri ile görüşme sonrası nihayet kargo kaybolmuş denilerek iptal edildi de Amazon gibi bir firmada böyle üst üste sorun yaşayacak olmam üzerdi.

Kargo firması hangi firma gözüküyor? Ürün büyük olduğu için direkt Amazon deposundan gelen bir ürün olmadığını tahmin ediyorum, bir de indirim haftası. Eğer ürün Amazon kargo ile gelecek ise, gönderici farklı bir firma ise önce ürün onların deposuna gidiyor, gittiği günde teslimat için dağıtıma çıkıyor çünkü. Amazona gelişte sorun olmuştur, bana da olmuştu.

Kargo firması henüz görünmüyor hocam. Sadece tahmini teslim tarihi 4 Temmuz olarak belirtilmiş ama kargo firması yok. Yine de belliyse müşteri temsilcisine soracağım, teşekkürler.

Üründen ürüne ve depodan depoya değişebiliyor. Örneğin, 29 Haziran'da verdiğim sipariş az önce elime ulaştı. Ulaştırırken de birinden çift yollamışlar, kalsın dediler. Yoğun dönemlerde sapıtabiliyorlar. Ama ulaşır yani size.

Prime ile alakası yok, normal olsa 10 Temmuz olurdu veya daha uzun. Amazon %90 orada yazan zamanda teslim ediyor. Muhtemelen temin ediliyor veya yoğunluk vardır. Burada bir sıkıntı yok; orada o tarihi görerek almışsınız.

Biz de benzer koltuktan almıştık teslimat yaklaşık 1 hafta sürdü. Sanırım ürün ebatı büyük olduğu için sevkiyat kaynaklı gecikmeler oluyor. Müşteri hizmetleri ile görüşüp süreci hızlandırmalarını rica edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…