Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar,

Amazon.com.tr'den az önce ASUS Dual RTX 4070 OC ekran kartı sipariş etmeyi denedim, çünkü sadece 1 tane stok vardı. Babamın Ziraat kartını kullanmak istedim. Fakat saçma bir şekilde ödeme aracı hatası verdi. Tekrar denemek istedim, bu sefer hiçbir şekilde ödeme aracı olarak mevcut ödeme araçları çıkmıyor. Şu sayfada kalıyorum:

1726809792328.webp

Buradan "Kredi kartı veya banka kartı ekleyin" seçeneğine tıklayınca da bilgileri istiyor. Bilgileri giriyorum, fatura adresini seçiyorum fakat "Bu sipariş için kullanılamaz" gibi bir hata veriyor, yine kartı kullanmama izin vermiyor. Zaten öyle deneye deneye şu hatayı aldım:

1726809893388.webp

Bu hatayı da kartı hesabımdan kaldırıp tekrar sıfırdan eklemek isteyince aldım.

Bu hataya karşı ne yapabilirim? Ekran kartını bir an önce sipariş etmem gerekiyor.

Edit: Sipariş iptal olunca tekrar sıfırdan sipariş etmeyi denedim, yine onay alınamadı hatası aldım. Bu sefer ödeme aracını güncelle seçeneğini seçince kartlar göründü, tekrar denedim ve yine onay vermedi.

Son düzenleme:
Ürünün gelip gelmemesi fark etmez, taksitle alınmış ve para çekilmiş. İade de taksit taksit olacak. Limit taksit taksit açılacak.

@Max Caulfield senin durumunda 6 ay :rofl:

Belki provizyonda falan diye tek seferde düşebilir gerçi, tam bilmiyorum ama taksitli alışverişin iadesi de taksitli olur. Bizzat deneyimledim.
İş Bankası özelinde bu yaşanmıyor, tek seferde yatıyor tüm limit. Diğer bankalar için de iadeden sonra bankayı arayıp durumu açıklayarak taksitlendirmeyi iptal etmek istiyorum derseniz yine limit tek seferde iade edilir.

Hocam bence banka kartınız dış ticarete kapalı. Ayrıca taksitle almayacaksanız o modeli almayın.

Neden ki? ASUS Dual kartların soğutması rakiplerine göre iyi, incelemelerine bakmıştım.

Merhaba arkadaşlar,

Amazon.com.tr'den az önce ASUS Dual RTX 4070 OC ekran kartı sipariş etmeyi denedim, çünkü sadece 1 tane stok vardı. Babamın Ziraat kartını kullanmak istedim. Fakat saçma bir şekilde ödeme aracı hatası verdi. Tekrar denemek istedim, bu sefer hiçbir şekilde ödeme aracı olarak mevcut ödeme araçları çıkmıyor. Şu sayfada kalıyorum:

Eki Görüntüle 84521

Buradan "Kredi kartı veya banka kartı ekleyin" seçeneğine tıklayınca da bilgileri istiyor. Bilgileri giriyorum, fatura adresini seçiyorum fakat "Bu sipariş için kullanılamaz" gibi bir hata veriyor, yine kartı kullanmama izin vermiyor. Zaten öyle deneye deneye şu hatayı aldım:

Eki Görüntüle 84522

Bu hatayı da kartı hesabımdan kaldırıp tekrar sıfırdan eklemek isteyince aldım.

Bu hataya karşı ne yapabilirim? Ekran kartını bir an önce sipariş etmem gerekiyor.

Edit: Sipariş iptal olunca tekrar sıfırdan sipariş etmeyi denedim, yine onay alınamadı hatası aldım. Bu sefer ödeme aracını güncelle seçeneğini seçince kartlar göründü, tekrar denedim ve yine onay vermedi.
Aynı şeyi 4-5 gün önce ben de yaşadım, üstüne hesabımı askıya aldılar ve kampanyayı da kaçırmış bulundum. Daha komik olanı banka ile iletişime geçtiğimizde bankanın amazonu güvenilir olmayan bir site olarak nitelendirmiş olması.

Aynı şeyi 4-5 gün önce ben de yaşadım, üstüne hesabımı askıya aldılar ve kampanyayı da kaçırmış bulundum. Daha komik olanı banka ile iletişime geçtiğimizde bankanın amazonu güvenilir olmayan bir site olarak nitelendirmiş olması.
Benim de başıma gelen olay tam olarak bu. Ziraat, Amazon'u güvenilir olmayan bir site olarak tanımlamış maalesef. Sadece farklı olarak Amazon hesabım şu an için askıya alınmadı. Ancak kampanyalı ucuz fiyattan alamadım :(