kliibapz 5 Yetkin Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 697 Çözümler 5 Beğeniler 397 Bugün 14:06 #11 300-500 lira için sağlığınla oynama derim. Satıcı Amazon da olsa sahte iadelerden Amazon'u da dolandırıyorlar.
300-500 lira için sağlığınla oynama derim. Satıcı Amazon da olsa sahte iadelerden Amazon'u da dolandırıyorlar.
KS KS Shadow00 57 Uzman Katılım 28 Temmuz 2026 Mesajlar 341 Beğeniler 131 Bugün 14:06 #12 Bubbles dedi: Ocean Daily One Energy Multivitamin & Multimineral 30 Tablet Takviye Edici Gıda : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik Ocean Daily One Energy Multivitamin & Multimineral 30 Tablet Takviye Edici Gıda : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik www.amazon.com.tr Bence alınır. Ayrıca bunu da öneriyorum, isterseniz inceleyin. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam onlara da, yorumları iyi. Sadece Ocean ve New Life'a baksam yeterli olur mu?
Bubbles dedi: Ocean Daily One Energy Multivitamin & Multimineral 30 Tablet Takviye Edici Gıda : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik Ocean Daily One Energy Multivitamin & Multimineral 30 Tablet Takviye Edici Gıda : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik www.amazon.com.tr Bence alınır. Ayrıca bunu da öneriyorum, isterseniz inceleyin. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam onlara da, yorumları iyi. Sadece Ocean ve New Life'a baksam yeterli olur mu?
T tacsizkiral Çalışkan Katılım 22 Ağustos 2026 Mesajlar 11 Beğeniler 2 Bugün 14:14 #13 Hocam konudan bağımsız bunu neden kullanıyorsunuz ? Cilt sivilce izleri için vs mi ?
KS KS Shadow00 57 Uzman Katılım 28 Temmuz 2026 Mesajlar 341 Beğeniler 131 Bugün 14:16 #14 tacsizkiral dedi: Hocam konudan bağımsız bunu neden kullanıyorsunuz ? Cilt sivilce izleri için vs mi ? Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum hocam, fiyatta örnek olsun diye attım.
tacsizkiral dedi: Hocam konudan bağımsız bunu neden kullanıyorsunuz ? Cilt sivilce izleri için vs mi ? Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum hocam, fiyatta örnek olsun diye attım.
Bubbles 3 Becerikli Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 139 Beğeniler 88 Bugün 14:16 #15 Shadow00 dedi: Baktım hocam onlara da, yorumları iyi. Sadece Ocean ve New Life'a baksam yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence yeterli, bazı markalarda tek vitamin ve mineral bile aşırı pahalı oluyor. Bunun dışında D vitamini eksikse onu ayrıyeten satın almanızı öneririm, multivitaminler sadece günlük D vitaminini karşılar, eksikliği kapatmaya yetmez.
Shadow00 dedi: Baktım hocam onlara da, yorumları iyi. Sadece Ocean ve New Life'a baksam yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence yeterli, bazı markalarda tek vitamin ve mineral bile aşırı pahalı oluyor. Bunun dışında D vitamini eksikse onu ayrıyeten satın almanızı öneririm, multivitaminler sadece günlük D vitaminini karşılar, eksikliği kapatmaya yetmez.