Baktım hocam onlara da, yorumları iyi. Sadece Ocean ve New Life'a baksam yeterli olur mu?Bence alınır. Ayrıca bunu da öneriyorum, isterseniz inceleyin.Ocean Daily One Energy Multivitamin & Multimineral 30 Tablet Takviye Edici Gıda : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Ocean Daily One Energy Multivitamin & Multimineral 30 Tablet Takviye Edici Gıda : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
Kullanmıyorum hocam, fiyatta örnek olsun diye attım.Hocam konudan bağımsız bunu neden kullanıyorsunuz ? Cilt sivilce izleri için vs mi ?
Bence yeterli, bazı markalarda tek vitamin ve mineral bile aşırı pahalı oluyor. Bunun dışında D vitamini eksikse onu ayrıyeten satın almanızı öneririm, multivitaminler sadece günlük D vitaminini karşılar, eksikliği kapatmaya yetmez.Baktım hocam onlara da, yorumları iyi. Sadece Ocean ve New Life'a baksam yeterli olur mu?
Yaptırmadım ama benim hareketsizlikten dolayı pek iyi çıkmamıştı.Hocam Ocean ve New Life iyi mi peki? Araştırdığım kadarıyla kaliteli diyorlar.
Kan tahlili yaptınız mı peki kullandıktan sonra?