• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Amazon'un 16 gün kargo yapmayıp iptal etmesi ve telafi olarak 50 lira indirim kuponu vermesi

DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Arkadaşım 13-14 bin TL civarına 15 Ekim tarihinde Casio CDP-S110bk piyano sipariş ediyor ve siparişi verdiği yer Amazon'un kendisi, yani satıcı Amazon. Ona Amazon iade vb. politikalarda oldukça iyidir, kesinlikle buradan al diye ben önerdim ve linki gönderdim. Kargolama tarihi sürekli ileri alındı, belki sistemsel bir hatadır diye bekledik. Bir yerden sonra Amazon'la iletişime geçtik ve e-posta gönderdik.

Tarihler birkaç gün değişebilir gibi cevaplar verdiler, beklemeye devam ettik ve ara ara tekrar iletişime geçtik. Yani eninde sonunda verilecek deniyordu ve sürekli de isterseniz iptal edin diye belirtiyorlardı. Tabii biz beklerken aynı ürün stoklara Amazon tarafında girip tekrar tükendi. Biz de düşünüyoruz, madem bu ürün stoklara grip tükenmeye devam edebiliyor o zaman Amazon'un elinde var. Bir ihtimal de yurt dışından tedarik etmeye çalıştıklarını düşündük ve yine de beklemeye devam ettik. Stoklarda bitince diğer satıcılarda fiyat artmıştı, Amazon'un "iptal edebilirsiniz" şeklindeki geri dönüşünü uygularsak biz zararlı çıkacaktık. Bizi oyaladılar, bugün de siparişi tak diye iptal etmişler.

Desteğe ulaşıyoruz, 50 lira indirim kuponu tanımladık hesabınıza diyorlar bir de eğer tekrardan stoklara girerse sabit fiyat garantisi verebiliriz diyorlar. Bir 20 gün daha beklememek adına başka satıcıdan tekrar sipariş edeceğiz.

Son düzenleme:
Her geçen gün daha da bozuluyorlar, şu anlık yine yerli satıcılarımıza göre 1.000 bin gömlek daha üstünler ama o gömlekler her geçen gün gittikçe düşüyor, Amazon farkı falan yakında hikaye olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…