Martinal

Uzman
Tuzla Amazon deposu ilanı için başvuru atmıştım. Bütün süreçler olumlu geçti ve yarın iş başı yapacağım. Giden veya şu an çalışan arkadaşlar varsa memnun olup olmadıklarını sormak istiyorum. Uzun süredir evde olduğumdan biraz asosyalleştim ve yemekhanede utanacağım gibi geliyor, dışarıda yemek yerken sorun olmuyor fakat fabrikada bi' utanıyorum. :D Çalışan kişiler varsa iş, ortam, düzen ve kural olarak nasıl bir yer? Memnun musunuz ve çok kalabalık bir yer mi? İş çok ağır ve yorucu mu ayrıyeten mesai durumları oluyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Tuzla Amazon deposu ilanı için başvuru atmıştım. Bütün süreçler olumlu geçti ve yarın iş başı yapacağım. Giden veya şu an çalışan arkadaşlar varsa memnun olup olmadıklarını sormak istiyorum. Uzun süredir evde olduğumdan biraz asosyalleştim ve yemekhanede utanacağım gibi geliyor, dışarıda yemek yerken sorun olmuyor fakat fabrikada bi' utanıyorum. :D Çalışan kişiler varsa iş, ortam, düzen ve kural olarak nasıl bir yer? Memnun musunuz ve çok kalabalık bir yer mi? İş çok ağır ve yorucu mu ayrıyeten mesai durumları oluyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Amazon'un deposunda hiç çalışmadım veya da yaknımda çalışan birilerinin tecrübelerini dinlemedim ama depo olayının zor olup olmadığı ve zorlukları belli aslında. Depo da ürünleri kargolarsınız taşırsınız, bazen ağır ürünler sipariş verilir onları taşırsınız. Bir insanla müşteri temsilcisi gibi muhattap olmazsınız, sadece gelen iadeleri kontrol ettirirler ve kargo taşıttırırlar. Fiziksel olarak kendime güveniyorum diyorsanız deneyin derim.

38.700Brüt.

Taşeron mu yoksa kadrolu mu?

Kadrolu oraya girmek zordur biraz.
5.5 ay süreli hocam.

evet hepsini okudum da yine de tekrar konu açmak istemiştim, teşekkür ederim yine de.

Orada taşeron olarak çalışan genç bir kardeşim vardı, ayrıldı. Pek memnun değildi.

Özellikle şefler, yöneticiler konusunda dert yanıyordu. Kendisi taşerondu, şefler yöneticiler kadrolu bilirsin.

O yüzden sordum.

Orada taşeron olarak çalışan genç bir kardeşim vardı, ayrıldı. Pek memnun değildi.

Özellikle şefler, yöneticiler konusunda dert yanıyordu. Kendisi taşerondu, şefler yöneticiler kadrolu bilirsin.

O yüzden sordum.
Orada baskı mobbig yapmak yasakmış diye duymuştum bir ara yorumlarda.