Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
Merhaba,

Amcam İsveç vatandaşı, vatandaşlığa hakkım var mı? Kendisi yaşıyor şu anda, çifte vatandaş ve vatandaşlık sınavı olacak mıyım? İsveççe bilmiyorum, İngilizce yeter mi?

Düzeltme: Babam değil, amcammış. Karıştırmışım, babam vatandaş değilmiş amcam vatandaşmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
"İsveç vatandaşlarının çocukları, İsveç'te veya yurt dışında doğmuş olmalarına bakılmaksızın otomatik olarak İsveç vatandaşlığına hak kazanır."

Bakınız.

Bilmiyorum belki ben doğduğumda öyle bir kanun yoktur ya da sonra vatandaşlıktan ben küçükken ayrılmışlardır ha bir de Amcam vatandaşmış amcama sordum gösterdi kimliği.

Karıştırmışım

"İsveç vatandaşlarının çocukları, İsveç'te veya yurtdışında doğmuş olmalarına bakılmaksızın otomatik olarak İsveç vatandaşlığına hak kazanır."

Bakınız.
Amcam vatandaş ise alabilir miyim?

Amcam vatandaş ise alabilir miyim?
Hayır, amca ya da teyze gibi kardeşin çocuğu olan bir birey, doğrudan İsveç vatandaşlığı kazanamaz. Kaynakta belirtildiği üzere vatandaşlık için ebeveynlerden en az birinin İsveç vatandaşı olması gerekmektedir.

Peki oturma izninde kolaylık olur mu?
Alakası yok. Kaynağı okuyun ve araştırın.

Davet mektubu olaylari vardi onlari arastir, amcan çekirdek ailen olmadigi icin normal bir arkadastan farki yok resmiyette. Amcan mi baban mi diye ilk sefer nasıl karistirabiliyorsun cok garip olmus. Ayrica kendin gidebilirsin dil okullariyla gidiyorlar yurt disina ve orada is bulup orada kalıyorlar boylece. Tamamen maddiyat meselesi. TOEFL gibi dil sertifikalarida lazim bu artı olur aslinda gitmek icin. Bende UK'ya gitmeyi dusunuyorum fakat bakalim.

Son düzenleme: