Teşekkürler. Artık çıldıracağım. Oynayacak hiç bir şey yok. Ona giriyorum 20-30 FPS. Yeni oyun bakayım diyorum fiyatlar uçmuş. Sistem bakayım diyorum yine pahalı.İşlemci Valorant için yetersiz kalıyor. En düşük ayarda 30-50 FPS arası ve yüksek CPU kullanımı ile takılmadan oynayamazsın. Yazdığım FPS sizi yanıltmasın, takılma oynatmaz. Kısaca Valorant oynamak istiyorsanız işlemci yükseltme(eski bir sisteme gerek yok) veya yeni sistem almanız gerekiyor.
Hocam şu an bile sadece tarayıcı açıkken CPU %80-100 civarı.İşlemci Valorant için yetersiz kalıyor. En düşük ayarda 30-50 FPS arası ve yüksek CPU kullanımı ile takılmadan oynayamazsın. Yazdığım FPS sizi yanıltmasın, takılma oynatmaz. Kısaca Valorant oynamak istiyorsanız işlemci yükseltme(eski bir sisteme gerek yok) veya yeni sistem almanız gerekiyor.
valla hocam ben 2 yıl gpu süz i5 2430m kullandım çok acı vericiydiTeşekkürler. Artık çıldıracağım. Oynayacak hiç bir şey yok. Ona giriyorum 20-30 FPS. Yeni oyun bakayım diyorum fiyatlar uçmuş. Sistem bakayım diyorum yine pahalı.
Hocam şu an bile sadece tarayıcı açıkken CPU %80-100 civarı.