GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba,

Son çıkan sürücü olan 25.12.1'de CS2'de native dışında çözünürlük kullanınca oyunun FPS'i aynı kalıyor ama 30 FPS hissi veriyor. ETS 2'de de çözünürlük fark etmeksizin 150 FPS'i geçince 30 FPS gibi gözükmeye başlıyor. Sadece bu sürücü ile de kısıtlı değil. 25.10.1, 25.11.1, 25.12.1 yani son çıkan sürücülerin hepsinde oluyor ama 25.9.2'de sorun yok. Ne yapabilirim?

Ekran kartım: RX 9060 XT.

Merhaba,

Son çıkan sürücü olan 25.12.1'de CS2'de native dışında çözünürlük kullanınca oyunun FPS'i aynı kalıyor ama 30 FPS hissi veriyor. ETS 2'de de çözünürlük fark etmeksizin 150 FPS'i geçince 30 FPS gibi gözükmeye başlıyor. Sadece bu sürücü ile de kısıtlı değil. 25.10.1, 25.11.1, 25.12.1 yani son çıkan sürücülerin hepsinde oluyor ama 25.9.2'de sorun yok. Ne yapabilirim?

Ekran kartım: RX 9060 XT.

Yeni çıkan driverlar daha tam oturmadı, firmanın AMD olduğunu da unutmayalım. Sorun yoksa, eski driver ile devam edin.

Aynısı NVIDIA'da da oluyor AMD'de de. Daha FSR REDSTONE teknolojisi bugün çıktı, driver da yeni. Bu sebeple sıcağı sıcağına yükseltme dediğimiz hotfix güncellemelerini beklemekte fayda var.

Tamamen sorunsuz CS2 oynadım, RX 5700XT.

Son düzenleyen: Moderatör:

Neden böyle bir ayar deniyorum hocam?
Siz 4:3 alışmış olabilirsiniz fakat bu şekilde kullanmak istemiyorum. :) Eski sürücüye geçtiğinde sorun ortadan kalkıyorsa o şekilde kullanın sadece bende sürücü kaynaklı böyle bir sorun olmadığını belirttim.

Neden böyle bir ayar deniyorum hocam?
Siz 4:3 alışmış olabilirsiniz fakat bu şekilde kullanmak istemiyorum. :) eski sürücüye geçtiğinde sorun ortadan kalkıyorsa o şekilde kullanın sadece bende sürücü kaynaklı böyle bir sorun olmadığını belirttim.

Ben de 4:3 geçince sorun oluyor mu diye denemeniz için yazmıştım. 2K'da bende sorun yaşamadan oynayabiliyorum zaten.