Merhaba, RX 6500 XT kullanıyorum oyuna girince alt-Z yapınca normalde menü açılması gerekirken açılmıyor. Çıkınca sağ tıktan da açamıyorum. 23.10.1 kullanıyorum, eski sürücüde var mıydı tam hatırlayamıyorum. Hangi sürücü stabil, ona geçeyim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam 24.9.1e geçerken görüntü gitti gelmiyor.
DarthGorsoy
Bilgin
Bilgisayarı guvenli modda baslatabiliyor musun?
Hocam ilginç bir şekilde yeniden başlatınca açıldı yüklemiş ancak guvenliye almak için bir daha sil yükle yapıyorum.
DarthGorsoy
Bilgin
Hocam Windows'un kurdugu süreciyle çakismis olabilir. Windows surucu güncellemesini kapat ya da kaldır.Hocam ilginç bir şekilde yeniden başlatınca açıldı yüklemiş ancak guvenliye almak için bir daha sil yükle yapıyorum.
Geraltın kılıcı
Üstün
Sürücüyü kaldırın ve yeni sürümü tekrar kurun.Merhaba, RX 6500 XT kullanıyorum oyuna girince alt-Z yapınca normalde menü açılması gerekirken açılmıyor. Çıkınca sağ tıktan da açamıyorum. 23.10.1 kullanıyorum, eski sürücüde var mıydı tam hatırlayamıyorum. Hangi sürücü stabil, ona geçeyim?
Hocam Windows'un kurdugu süreciyle çakismis olabilir. Windows sürücü güncellemesini kapat ya da kaldır.
Evet sanırım ondan çakıştı ayar kapali olmasına rağmen zeki Windows 11 kendi kurdu üzerine kurdum şimdi sildim tekrar kuruyorum
Denedim hocam onu dün
Hocam Windows'un kurdugu süreciyle çakismis olabilir. Windows sürücü güncellemesini kapat ya da kaldır.
Evet hocam şimdi görüntü gitti geldi problem yok oyunda deneyegecegim tekrsrdan.
DarthGorsoy
Bilgin
Tamamdir hocam. Windows surucu kurunca sorun çıkabiliyor böyle. Siz olmazsa yine temiz şekilde farklı sürücü deneyin en olmadı DDU'yla kaldırın. Uygulama üzerinden kısayol ayari kapanmış olabilir, sürücüler yüzünden.Evet hocam şimdi görüntü gitti geldi problem yok oyunda deneyegecegim tekrsrdan.
Tamamdir hocam. Windows sürücü kurunca sorun çıkabiliyor böyle. Siz olmazsa yine temiz şekilde farklı sürücü deneyin en olmadı DDU'yla kaldırın. Uygulama üzerinden kısayol ayari kapanmış olabilir, sürücüler yüzünden.
24.9.1'e geçince sorun düzeldi sağ olun hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-