MamiFK

Başarılı
Makaleler
1
Bilgisayarı başlattığımda adrenalin açılmıyor sürekli Görev Yöneticisi'nden zorla kapatmam gerekiyor tekrar açabilmem için, AMD ekran kartı aldığımdan beri bu tarz sorunlar yaşıyorum keşke NVIDIA alsaydım dedirttiyor.

Örneğin Delta Force'da 60 FPS'e kadar düşebiliyor 7700XT ekran kartım var. Adrenalin uygulamasında bazen video alma çalışmıyor. Bu sorunları çözemedim.

Son düzenleme:
Bilgisayarı başlattığımda adrenalin açılmıyor sürekli Görev Yöneticisi'nden zorla kapatmam gerekiyor tekrar açabilmem için, AMD ekran kartı aldığımdan beri bu tarz sorunlar yaşıyorum keşke NVIDIA alsaydım dedirttiyor.

Örneğin Delta Force'da 60 FPS'e kadar düşebiliyor 7700XT ekran kartım var. Adrenalin uygulamasında bazen video alma çalışmıyor. Bu sorunları çözemedim.
Aynı ekran kartı bende var ve aynı sorun bendede var genelde valorantta çok oynadıktan sonra açmaya çalışınca açılmıyor görev yöneticisnden aç kapa yapamam gerekiyor bende sorunu çözemedim kanka RX 7700XT kronik filan mı acaba ?

İlk olarak DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın.

Windows'un, AMD sürücülerini bozmaması için DDU ayarlarından otomatik sürücü yüklemeyi kapatın. Genelde sürücüyü Windows bozuyor. Sürücü yokmuş gibi davranıp, Microsoft sunucularında onaylı olan eski bir sürücüyü yüklemeye çalışıyor. Sürücü yükleniyor ama AMD uygulamasını bozuyor.

2025-01-21_04-44.webp

Ayrıca istiyorsan kapatmadan önce Windows update üzerinden, başka sürücü güncellemesi olup olmadığına bakabilirsin. AMD hariç olan sürücüleri yükleyip kapat ve sonraki adıma geç.

2025-01-21_04-45.webp

2025-01-21_04-45_1.webp

Delta Force için 24.8.1 sürümüne geri dönün.

2025-01-21_04-41.webp

2025-01-21_04-41_1.webp