Bu Windows 7 penceresinin son sürüm driver kaynaklı olduğunu ben de söylemiştim hatta.
Yani sorun AMD kaynaklı. Ben de aynı şeyi söyledim konuda ama konuyu saptırıp beni linç ettiler dostum, bu sorunu görmezden geldiler 🙏

AMD Adrenalin sorunlu maalesef, sizden ricam insanlara AMD önerirken bu sorunları da anlatıp öyle önerin🙏

Çözümü de şu an için yok, kapatıp açınca düzelse de dediğim gibi yine çıkıyor. Recep Baltaş da gösterdi sorunu. Yeni güncellemeler ile düzeltilmesi dileğiyle.

Ha bu arada sadece son sürüm değil, bir önceki sürümde de aynı şey mevcuttu. Onu da ekleyeyim.

Bu sorunu ben de paylaştım ama bu sorunu yaşadığım için linç yedim. Bana ekran kartın bozuk dediler, size ne diyecekler bakalım.
Windows 11 bozuk
1754845431970.webp
.

Son düzenleme:
Driver sorunlar Nvidia, Intel, AMD hepsinde olabilir ancak stuttering sorunu çok büyük oranla AMD kartlarda oluyor.

Biz bu sorunu yaşadığında ekran kartın bozuk demedik, onu stutter sorunu için dedik. Bu Windows 7 penceresinin son sürüm driver kaynaklı olduğunu ben de söylemiştim hatta.

@justberke DDU ile sürücüleri kaldırıp bir önceki WHQL sürücüye veya PRO 25.Q2 sürücüsüne geçiş yapmayı deneyebilirsiniz.
Stutter sorunu denildiği gibi donanım kaynaklı, bu pencere driver kaynaklı. Nvidia da kusursuz değil gelip yazar şimdi.