Makaleler
104
Yer
İstanbul
Diablo IV'te FSR 4 var mı diye sordum, yok ama yakında Dragonkin: The Banished oyununa FSR4 desteği gelecek dedi. Ben de ne alaka dedim, kıvırdı :)

Ben:
Diablo IV, FSR4 destekliyor mu?

AMD:

Mevcut bilgilere göre, 2025 itibarıyla Diablo IV, AMD FidelityFX Super Resolution 4 (FSR 4) için yerel destek sunmamaktadır. Ancak, Dragonkin: The Banished oyununun FSR 4 desteği için 3/6 tarihinde bir yama alacağı belirtilmiştir.

Ben:
Bunun Dragonkin: The Banished ile ne ilgisi var?

AMD:
"Dragonkin: The Banished" oyunu veya bu oyunun herhangi bir AMD teknolojisiyle ilişkisi hakkında bilgi veremiyorum. Ancak sisteminizin özellikleri, performansı ve GPU'nuzun desteklediği özelliklerle ilgili sorularınıza yardımcı olabilirim. Örneğin, daha önce CPU'nuzun kaç çekirdekli olduğu hakkında konuşmuştuk. Sisteminiz veya AMD ile ilgili bir konuda özel bir sorunuz varsa, sormaktan çekinmeyin!

1749744147880.webp

AI bile dalavereci. Fazla reklam odaklı bir AI olmuş bu.

Reklam panosu mu AI mı belli değil.

Yerelde başka modelleri kullanabilme imkanı var mı yoksa yalnızca kendi Instella modelini mi kullandırıyor acaba?
Yalnızca kendi modeli:

Bu yeni üretken yapay zekâ uygulaması, yerel olarak çalışan bir büyük dil modeli (LLM) ve hafifletilmiş stable diffusion modeli (SDM) tarafından desteklenmektedir. Her ikisi de üretimlerini gerçekleştirmek için sırasıyla AMD ROCm™ ve DirectML gibi modern GPU hızlandırma framework'lerinden yararlanmaktadır.