AMD ekran kartı hatası aldığınız ekran kartı markası nedir?

Hangi markanın modelini kullanıyorsunuz?

• Sapphire

Oy: 3 30,0%
  • Nitro +

Oy: 0 0,0%
  • Gigabyte

Oy: 1 10,0%
  • Asrock

Oy: 0 0,0%
  • Asus

Oy: 3 30,0%
  • PowerColor

Oy: 1 10,0%
  • XFX

Oy: 2 20,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

Zeitnot

Yetkin
Yer
Malta
Özellikle 7000 ve 9000 serisi için konuşuyorum, nedense gördüğüm her hata alan kişi genelde Sapphire kullanıyor.
AMD kullanan tanıdıklarım genelde Gigabyte ve ASUS model kullanıyor ve hiç sorun yaşamıyorlar.

Bir çıkarım yapmak için anket açmak istedim, 7000-9000 serisi AMD kullanan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

9070XT almak istiyordum ancak Recep Baltaş'ın son videosunu görünce iyice kafam karıştı. Yorumlarda aynı kartları kullanan ve hiçbir sıkıntı yaşamayanlar var. Sıkıntı yaşayanların çoğu Recep Bey'in dediği gibi Sapphire olanlar.

Artık Sapphirelerin sıkıntılı olduğunu düşünmeye başladım ben.

İki adet xfx 6700 XT, bir adet xfx 6700, bir adet Sapphire pulse 6600.

Xfx modeller micro stuttering tanrısıydı. Takılmaktan hiçbir oyunu oynatmıyordu.

Sapphire pulse 6600 stutter yoktu ama sürekli çöküyordu. Sarı siteden almıştım iade etmiştim sonra.

Artık Sapphirelerin sıkıntılı olduğunu düşünmeye başladım ben.
Sapphire, sıcaklık konusunda diğer markalara göre daha kötü diyordu bazı kişiler ancak bu tür sürücü ile ilgili hataların soğutucuyu üreten marka ile ilgili değil, direkt olarak AMD sürücüleri ve ürettiği çipler ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yani ısınma sorunlarını göz ardı edersek diğer sorunlar bir markaya özel değil, o çipi kullanan bütün modellerde (Mesela bütün 9070XT kartlarda) görülebilir, "Şu markada daha fazladır" gibi bir sonuca varabileceğimizi sanmıyorum.

Ben de anlamadım ama nedense gördüğüm çoğu sorunlu kart ya Pulse'ya XFX, özellikle ASRock ve PowerColor'dan bir konu daha önce görmedim.
Bence bu satış sayısıyla alakalı olabilir. Bildiğim kadarıyla Sapphire vs XFX AMD tarafında daha popüler markalar. Sayı arttıkça hata payı da artıyordur normal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…