Rehber AMD Ekran Kartı ile Twitch Yayıncılığı Rehberi

İsteğe bağlı ama sizde iyi çalışıyor olması herkeste iyi çalışacağı anlamına gelmiyor işte, gayet kişiye özel. Donanım hızlandırma açık ama arkada Firefox kapalı denedim.

Bende çalışıyor diye bir durum yok hocam. Bu ayarlar ile en az kendim gibi 2 farklı arkadaşımda kullanıyor. Burada ezbere bir şey paylaşmıyorum, bu tarz ayarlar kişiye özel olamaz. Bu ayarlar direkt ekran kartı ve encoder ayarları ile ilgilidir diğer hiçbir bileşen bu ayar performansını değiştiremez. Bu sebeple benden daha güncel bir ekran kartı kullanıp performans sorunu yaşaman buradaki ayarlardan dolayı olduğu anlamına gelmez en son olarak varsayılan ayarlar senin için harika olduğunu düşünüyorsan o ayarlar ile devam edebilirsin.

Aynı ayarları kullanan bir diğer yabancı arkadaşım kanalını ziyaret edebilirsin.

AMD genel anlamda kayitta başarısız bence. Obs ile alınan kayıtlar bir tek akıcı ve oyun anında kasma yasatmiyor. Ben medal ile kayıt alıyordum bi ara hem kayıt donuyor hem de oyun akici olmuyordu. Eğer yayın yapcak kisiler varsa direk nvidia alin.

Video kaydı için ayar var mı hocam? FPS'i etkilemeden video çekmek istiyorum.

Video kaydı için hem H.264, hem H. 265 için aynı ayarları sadece anahtar kare aralığı 2, maksimum b kareleri 2 olarak değiştir ek olarak 20.000 bitrate ver, ekran kartın RX 7000 ve üzerindeyse duruma göre 50.000 bitrate ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…