3 ekran kartında sıkıntı çıkma ihtimali AMD'nin her 100 karttan 1 tanesini bozuk ürettiğini düşünsen dahi (ki bu maksimum onbinde birdir) onbinde bir ihtimal yapıyor. Demek ki ya siz yanlış bir şey yapıyorsunuz ya da AMD kartlar sizin sisteminizin diğer parçalarına uymuyor. Bunu anlamanın en kolay yolu ekran kartını başka bir sisteme takıp test etmektir.
WattMan meşhurdu 500 ve 5000'lerde, hep o seriden gidildiyse çok da şaşırtmaz aslında. Zaten dediğiniz gibi sistem uyumsuzluğundan da oluyor bu sorun. Ben vallahi 6500 XT'den kurtuldum ya ona şükrediyorum lanet gelsin öyle karta.
WattMan meşhurdu 500 ve 5000'lerde hep o seriden gidildiyse çok da şaşırtmaz aslında zaten dediğiniz gibi sistem uyumsuzluğundan da oluyor bu sorun. Ben vallahi 6500 XT'den kurtuldum ya ona şükrediyorum lanet gelsin öyle karta.
3 ekran kartında sıkıntı çıkma ihtimali AMD'nin her 100 karttan 1 tanesini bozuk ürettiğini düşünsen dahi (ki bu maksimum onbinde birdir) onbinde bir ihtimal yapıyor. Demek ki ya siz yanlış bir şey yapıyorsunuz ya da AMD kartlar sizin sisteminizin diğer parçalarına uymuyor. Bunu anlamanın en kolay yolu ekran kartını başka bir sisteme takıp test etmektir.
Hocam biri sistemi ilk aldığım gün ekran gelmiyordu. Firma ürünü değişti. Diğeri aşırı ısınma ve coil whine verdi, firma değişti. Bir diğeri hangi oyuna girirsem gireyim çöküyor. Belki sondaki benden kaynaklıdır ama diğer ikisi benden kaynaklı olsa servis değişmezdi diye düşünüyorum. İlk iki ekran karti 6650XT sonuncu ise RX7600.
3 tane kartta 2 tane 2.el rx 6700 xt 1 tane de düz 6700 sıfır. Micro stuttering yiyordum. Gidip internette AMD daha çok FPS veriyor diyip Nvidia ile dalga geçen sayfaların gazına gelmeyin. Bir daha asla bulaşmayacağım bir marka.