The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Ya arkadaş komik gerçekten komik. Ya RDR2'de açsam ne açmasam ne 9070 XT ile birlikte zaten 3440x1440p 120 FPS alıyorum. Ne diye FSR4 açayım, ne gerek var? Nostaljik oyunda neden FSR açayım abi?
FPS için değil, görüntü kalitesi için, RDR2 de DLSS4 upscale ya da DLAA4 açmazsan görüntüyü çamur gibi görürsün, sadece RDR2 değil çoğu oyunda native ayar TAA kullanıyor, bu kenar yumuşatma oyunları bulanıklaştırması ile ünlü, DLSS4 transformer ise görüntüyü hareket halinde %99 görüntüyü bozmadan net gösteriyor, arkadaş sinirli cevaplar veriyorsun da siz teknik tarafı bilmiyosunuz o yüzden 50 sayfa tartışsak anlaşamayız, olay FPS değil oyun deneyimi, bu yüzden Reddit'te takılıyorum zaten size de öneririm. Kısaca şunu demek istiyorum 240FPS alıp bulanık görüntü göreceğime 60 FPS alıp cam gibi 4K görmeyi tercih ederim, benim oyun zevkim FPS değil görüntü kalitesine önem veriyor. Ben buraya onlarca kıyaslama testi atarım istesem ama uğraşmak istemiyorum cidden bende sıkıldım bu muhabbetlerden, önceki açtığım konulara bakın. Frame Generation'nin pcl düşürdüğünü bile kanıtlarla gösterdim. Frame Generation'yi bende açmıyorum yani ihtiyaç duymuyorum ama alıcı adamlara yanlış bilgi vererek öneri yapılmasına karşıyım.
Bu test bana ait, Crysis 3 remaster bu oyunda FSR4 desteği yok DLSS desteği var, şimdi upscale kullanmazsan bu oyunda parazitli bir görüntüyle oynarsın bu oyun deneyimini etkileyen bir şey, kendin kıyasla farkı gör. Bunları umursamadığınız için anlaşamıyoruz zaten, oyuncular bunlara önem vermesi lazım.
Bu testte bana ait.
Son düzenleme: