Yahu kardeşim ne alakası var? Sen 20 yaşındasın ben 34 yaşındayım, senin adını bile bilmediğin modeldeki kartları kullandım. En son bilebileceğin AMD kartı söyleyeyim. RX 470 ve RX 580 vardı. Onlarda da sorunlarla karşılaştım, birkaç gün denemek için aldığım 5700 XT ve 6800 kartlarını da kullandım. Yukarıda da gördüğün gibi 7000 ve 9000 serilerinde de az da olsa sorunlar devam ediyor. Kaldı ki MFG diye bir teknoloji var ve önü açık. AMD'nin yazılımlarının önü bu kadar açık değil. Bunu sadece buradan değil yabancı forumlardan da araştırabilirsin. AMD, NVIDIA kadar stabil çalışmıyor maalesef. Biz de çalışsın isterdik ama çalışmıyor. Kart ile iki oyun oynayıp kartı FurMark testine sokmakla olmuyor ki bu iş. Bak örnek vereyim illa WattMan hatalarından sürücü sorunlardan bahsetmeye gerek yok. GoW Ragnarok'ta da buna benzer bir sorun olmuştu. Dying Light 2 ve AC Odyssey oynarken 5700 XT bana oyun oynatmadı, kafasına göre 10 dakika sonra yarım saat sonra vs. kapatıp duruyordu. 6800 ile S.T.A.L.K.E.R.. 2 oynarken de holo nişangâhta ghosting oluyordu. Birebir aynı ayarlarda 1660 Ti'da bunların hiçbiri olmuyordu. Ne hikmetse GT 9800'den bu yana kullandığım hiçbir NVIDIA kartta da neredeyse hiç sorunla karşılaşmadım. Ayrıca AMD'lerde çok dengesiz bir güç çekimi vardı, bunun Sapphire ile alakası olabilir. PSU'da kalitesiz değil ha Seasonic vardı, bilen bilir kalitesini. Bunları 50 ile çarpıp 15 yıla böldüğün zaman sen de bizim düşündüğümüzü düşünüyor olacaksın. Senin tecrübelerin 5 ise bizimki 25 bunu demeye çalışıyorum. Senin başına gelmemiş olabilir henüz bu kadar kapsamlı ve uzun yıllar kullanmadığın için.