Hocam en başta en basitini söyleyeceğim: Ben bunu ayarlamak zorunda değilim. Takıp oyunumu oynamak istiyorum. Durumum çok iyi değil, zor bela gidip sistem almışım. AMD ekran kartı almak zorunda kalmışım, bak isteyerek almadım. Ancak RX 6600 gerçekten fiyat/performans bir ekran kartı. Güçlü bir kart, şu stutter sorunu olmasa çok memnun kalırdım, bundan eminim.
“Os tarafında yapılacak bir optimizasyon mu lazım?” diye düşünerek çok araştırdım. Şu an sistemde morepowertool, moreclocktool, dxnavı optimizasyonları vs. hepsini yaptım, deniyorum, yine aynı. Artık bir şeyler denemekten sıkıldım. Şu sıralar ekran kartı alacak durumum da yok. Oyunlardan soğudum. Eskiden CS oynamaktan sıkılmazdım, kendimi bildim bileli CS oynuyorum. Ancak şu an oynanmayacak halde. Ben ne yapayım şimdi?
Bu arada, biz AMD'ye laf ettik diye bize saldıran arkadaşlar… neden bu bilgiyi bize verip “almayın” diye önermiyorlar, onu anlamıyorum. Eğer dediğin gibiyse bilmiyorum ama o zaman bazılarının bize açık açık şunu demesi lazım kardeşim: “rx 6600 al ama şu parçalarla birlikte olsun, yoksa NVIDIA al.” yani bu şekilde yönlendirme yapılmalı. Sana laf etmiyorum, yanlış anlama.![]()
Bir bağımlılıktan kurtulmuşsun boş ver daha iyi böyle
İzledim ve senin gibi klasik AMD savunucusu olduğunu düşünüyorum.
4090 kullanıyor kendi sisteminde. Reklam için savunuyor olabilir dersen, kabul ederim ben