Detaylar
Kim cevapladı?Overclock edilmiş FX-6100 ve GTX 1050, 100+ FPS veriyor. HD6570 ile 100 FPS alınabilir mi, emin değilim. Asıl sorun da sürücü gibi.
2016'da çıkmış son sürücü. Neredeyse 10 yıldır sürücü çıkmıyor karta. Oyunun açılmama ihtimali var.
2016'da çıkmış son sürücü. Neredeyse 10 yıldır sürücü çıkmıyor karta. Oyunun açılmama ihtimali var.
Overclock edilmiş FX-6100 ve GTX 1050, 100+ FPS veriyor. HD6570 ile 100 FPS alınabilir mi, emin değilim. Asıl sorun da sürücü gibi.
Hocam overclock falan hiç bilmiyorum ne demek oluyor bende yapsam ve ekran kartını RX550 veya R7 240 gibi kartlarla değiştirsem gösterdiğiniz videoyu yakın bir performans alabilir miyim?
Merhaba, AMD FX-6100 işlemci, HD6570 ekran kartı ve 10 GB RAM'e sahibim. Valorant oynayabilir miyim, tahmini olarak kaç FPS alırım?
Oynanabilir seviyede FPS versede çok fazla drop yaşatacaktır o işlemci, akıcılığı bozar bence.
Oynanabilir seviyede FPS versede çok fazla drop yaşatacaktır o işlemci, akıcılığı bozar bence.
Hocam dropları çözmemin yolu yok mu? Ben drop çok yapacağını sanmıyorum Core 2 Duo sistemlerde drop olmuyor hocam YouTube testlerine bakabilirsiniz.
Hocam işlemci o kadarmı kötü insanlar i3 2.nesile hemen hemen aynı diyorlar.
Hocam dropları çözmemin yolu yok mu? Ben drop çok yapacağını sanmıyorum Core 2 Duo sistemlerde drop olmuyor hocam YouTube testlerine bakabilirsiniz.
Intel'de olmayabilir, FX serisine özel böyle bir sıkıntı var, 8370 ile bile drop sorunu yaşıyordum.
Ani FPS düşüşleri yaşatır bence, ne kadar oyunu baltalar bilemiyorum, denemek lazım.
Son düzenleme:
Intel'de olmayabilir, FX serisine özel böyle bir sıkıntı var, 8370 ile bile drop sorunu yaşıyordum.
Ani FPS düşüşleri yaşatır bence, denemek lazım.
Hocam gerçekten tıkandım yani benim 2500 TL bütçem ver kendi ilimden elden almak için PC arıyorum en az 20 tane ilan baktım dükkanlara gittim hepsi ya sorunluydu ya da çok pahalı fiyat istiyordu son günlerde bu PC'yi buldum sizlere danışmak istedim çok bir beklentim yok zaten sistemden 30 FPS altına düşmesin Valorant'a Minecraft oynatsın bir de Mafia 2 tarzında eski oyunları açsın Google'da gezeyim yani kısacası ben bu bilgisayarı alsam çok üzülür müyüm işimi görebilir mi 12 yıldır Acer Aspire E1-522 laptop kullanıyorum gerçekten bezdim 4 GB 800MHz RAM'im var diğer özellikleri tahmin edersiniz zaten yani FX bilgisayarı almalı mıyım? ya onu alacağım ya Quad PC toplayacağım ya da hiç PC almayacağım.
Yani bütçe olarak alternatif pek yok, bütçeyi attırabilseniz Ryzen 2400G veya 3400G ile ekran kartsız Valorant oynaraınız.
Hocam bütçe artmaz yani mecbur alacağım bunu.