Dagster3532

Becerikli
1754687778015.webp

Bugün DDR4 sistemi DDR5 platformuna yükselttim. Ancak Windows Update sıfırladığım halde güncelleştirmeleri denetleye bastığım zaman Intel chipset güncellemesi geliyor. Format atmak şart mı?

Anakart değişiminde ne olur olmaz format mecburi. Şimdiki sıkıntı olmayabilir. İlerisini düşünerekten yapmanda fayda var.
Sadece ekran kartı değişiminde stabilite sağlayamayıp format atmak zorunda kalanlar olarak biz uzayda yaşıyoruz o zaman.
Windows kendini bu konularda çok ciddi şekilde geliştirdi. Sürücü temizliğini doğru şekilde yaparsanız kolay kolay yaşamazsınız.

Windows kendini bu konularda çok ciddi şekilde geliştirdi. Sürücü temizliğini doğru şekilde yaparsanız kolay kolay yaşamazsınız.

Ne yaparsanız yapın anakart değişiminde format atmadan o sistemden verim alamazsınız, işlemci değiştirdiğinizde bile eski işlemciyi kullandığını sanan bir işletim sistemi.

Yani herhangi bir hata almadım. Ancak sistem yükseltmiş olmama rağmen herhangi bir performans artışı da yaşamadım. Önceden i5 9. nesil kullanıyordum. CS 2 de ne alıyorsam hala aynı FPS'i almaktayım.

Yani herhangi bir hata almadım. Ancak sistem yükseltmiş olmama rağmen herhangi bir performans artışı da yaşamadım. Önceden i5 9. nesil kullanıyordum. CS 2 de ne alıyorsam hala aynı FPS'i almaktayım.

Ekran kartı değiştirdin mi? Belki onun sınırına takılmışsındır.