348375

Becerikli
Bu fiyata 5070 sistem bile zor bulunuyorken 9070XT sistem olması çok iyi, İçerisindeki RAM SK Hynix & Samsung çiplere sahip, anakart istisna olabilir bu fiyatta, Bana kalırsa anakartı hiç kurulum yapmadan B650M-R sipariş edilerek değişim yapılmalı, elde kalan B620 anakart ise satılmalı.

Güç kaynağı kısmını şimdi fark ettim aynı uygulamayı yapın elde kalan Power Boost markayı satın ve güvenilir bir PSU alın.

Anakarttan önce PSU değişmeli. Hatta sistemi sipariş ettiken sonra bir de PSU sipariş etmek lazım.

Evet ekleme yapıyordum, bu iki bileşen değiştirildiğinde fiyatına göre iyi bir sistem olacaktır.

Son düzenleme:
@Telefonunu Çıkra Belirttiğim bileşenler değişirse hiçbir sorun yaşanmaz, geri kalan parçalar gayet iyi.
Girdim de parça değiştirtmiyor bana.
1773760738257.webp

Girdim de parça değiştirtmiyor bana.

Belirttiğim anakartı sipariş geçip paket içerisindeki kenara ayırıp satılığa koyabilirsin, bunu konuda belirttim zaten.

2 parça için sistemi kötü kategorize edemeyiz, ayrıca bütçesi çıkmayan kişilerin anakartı değiştirmesine gerek yok önceliğimiz PSU, anakart ertelenebilir.

Belirttiğim anakartı sipariş geçip paket içerisindeki kenara ayırıp satılığa koyabilirsin, konuda belirttim bunu sırf 2 parça için sistemi kötü kategorize edemeyiz, ayrıca bütçesi çıkmayan kişilerin anakartı değiştirmesine bile gerek yok önceliğimiz PSU, anakart ertelenebilir.
57K, ucuz parçalarına göre bile iyi ona lafım yok. PC alıp parçası hakkında fikri olmayan çok kişi var ondan öyle çıkışıyorum ara sıra.
Malum şimdiki İnfluncer'lar çöpe "ram krizi" kılıfı uydurup F/P demeye başladı. Yine.