Boğaziçi büyük firma. Birebir değişim yaparlar diye düşünüyorum. Şimdi yollamazsan sorun büyüyebilir. XFX, RX ve 6700 kelimeleri benim için red flag...
Çok teşekkür ederim. Kasım ayında 9.5K'ya aldım o zamanlar 4060, 11.2K falandı. Performans ve soğutma anlamında çok memnundum işte ama böyle oldu.
Garantiye gönderebilirim siz diyorsaniz. Teşekkürler tekrardan. Sonucu yazarım.
@Recep Baltaş, hocam tekrardan rahatsız ediyorum. Aldığım yerde sadece 3060 ve RX560 var bu birebir değişim işi nasıl olacak?
Edit: Şöyle bir geri dönüş oldu. Para iadesi yapılırsa aşırı üzülürüm çünkü enflasyon karşısında eziliyor ve artık param RX6600'e yetiyor yani...
@Recep Baltaş, hocam kartı kontrol ettiğimde 8+8 pinlerinin sol 4'lüsü oturmamış yerine. Azıcık güç uygulayınca çıktı. Acaba bundan kaynaklı olabilir mi? Şuan ikisini de sabitledim. Yine de garantiye göndermemi mi düşünüyorsunuz? Daha 19 ay garantisi var.
Sabah sökmüştüm akşam geri bağladım kullanabilmek için. Belki de akşam tam takamadım bilgim yok.
OCCT ile bu 3 testi 1'er saat yaptım ve hiç bir sorun olmadı. Hepsinden testi geçti. Yine de göndereceğim ancak garantideki insanlar nasıl test edip öğrenecek merak ediyorum. Ben bile ayda 1 kere yaşıyordum.
1'er saat 2 defa da funmark testine soktum yine sağlıklı çalıştı.